• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

Een luxe en smakelijke vakantie...

...in een tropisch paradijs

Op Aruba voelt u zich instant de koning te rijk met het heerlijke klimaat en de mooiste stranden die u ooit gezien heeft.

Het eiland biedt echter nog zoveel meer om u een luxe en onbezorgde vakantie te bezorgen.

Aruba Palm Beach en Arikok Nationaal Park

Aruba het hele jaar door

Door de ligging buiten de orkaanzone, het perfecte klimaat en de oogverblindende stranden, is Aruba het hele jaar door een hemelse vakantiebestemming. Wilt u uw vakantie echt van de nodige finesse voorzien, kies dan voor een verblijf bij één van de luxe resorts op het eiland.

Op zowel Palm- als Eagle Beach hebt u de keuze uit een keur aan exclusieve resorts waar het u werkelijk aan niets ontbreekt. Van grote luxe ketens met een prachtige tropische tuin en diverse watersporten voor de deur, tot kleinschalige intieme boetiekhotels waar je helemaal tot rust komt. Waar u bij het ochtendgloren in yogapose de dag begroet en vanuit uw kamer zo het strand oploopt en enkel de vlag in het zand hoeft te steken om van gastvrije service te genieten.

Restaurant Papiamento Aruba

Culinair Aruba

Culinaire fijnproevers kunnen uit meer dan 250 restaurants kiezen, waaronder een aantal fine dining plekken waar u een samensmelting van een verfijnde keuken, geweldige ambiance en topservice treft.

Screaming Eagle

Eén van de favorieten is het veelgeprezen Screaming Eagle aan Eagle Beach. Het restaurant voert dikwijls de lijst van beste restaurants in het Caribisch gebied aan en combineert de Franse keuken met een vleugje Caribische flair. Screaming Eagle heeft een loungeachtige uitstraling en u kunt zelfs heel romantisch in bed dineren.

Flying Fishbone

Wilt u de ultieme paradijselijke strandsetting ervaren tijdens een luxe diner? Kom dan naar Flying Fishbone in Savaneta ten zuiden van het eiland. Bij Flying Fishbone dineert u letterlijk met uw voeten in het water terwijl u de zon in de zee ziet zakken. Hier geniet u van – zoals de naam al doet vermoeden – overheerlijke vis en zeevruchten, maar ook van premium vlees en vegetarische schotels. 

Papiamento

Dineren in een tropische tuin omgeven door prachtige, verlichte bomen met een zwembad in het midden? En dat alles in een oud boerderijhuis met authentieke, rijkelijk gedecoreerde privékamers, waar de Nederlandse antiek werkelijk van de muren afspat?

Restaurant Papiamento is beslist geen doorsnee etablissement. Het is een ware next level eetbeleving met naast een magnifiek interieur ook een fantastische wijnkelder, cocktailbar en een zeer smakelijke kaart waar zowel lokale gerechten als internationale klassiekers op prijken.

Aruba boekt u bij Luxury Travel Consultants

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

 

Zoek op kaart?