• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

Luchthaven lounges wereldwijd!

Ontspannen en in stijl wachten op uw vlucht

Maak de reis compleet met een lounge van onze partner Holiday Extras. Ontdek nu snel ons wereldwijde aanbod in lounges en geniet van deze luxe extra!

Istanbul airport lounge

Lounges zijn een fijne manier om rustig en ontspannen te wachten en voor iedereen toegankelijk, ook voor gezinnen met kinderen en dus niet meer alleen voor business class passagier en frequent flyers.

De reiziger kan ontspannen wachten op de luchthaven, voordat zijn vlucht vertrekt of tijdens een overstap. Hij kan in alle rust nog iets te eten en drinken pakken, nog even lekker zitten en zijn telefoon/ ipad opladen.

U begint ontspannen aan uw reis en u hoeft niet in de drukke en gestreste menigte te wachten.

Verder hebben de meeste lounges ook nog een badkamer, die voor een overstap weer heel ideaal zijn. U kunt je hier even opfrissen en omkleden, voordat u verder vliegt.

In de lounge zijn eten, drinken en andere faciliteiten en services inclusief.

Luxe lounges wereldwijd

Luxury Travel Consultants biedt een wereldwijd aanbod in lounges met een aanbod op alle belangrijke luchthavens. Op grotere luchthavens bieden wij zelfs meerdere lounges aan op verschillende terminals, zodat er altijd voor iedereen een lounge is.

Iedere lounge is verschillend en uniek

Zo kunt u op de lounge in de Dominicaanse republiek gebruik maken van een zwembad met uitzicht op de vliegtuigen, in Singapore sporten op fitness apparatuur en in Kuala Lumpur genieten van luxe drankjes en eten. 

Transit hotels

Daarnaast bieden wij naast de lounges ook nog transit hotels aan voor de langere overstap. Hierbij kunt u van een hotelkamer op de luchthaven gebruik maken voor 6, 8,10 of 12 uur. 

Geniet tijdens je reis van alle luxe en ontspanning van een lounge van Holiday Extras!

Holiday Extra's luxe lounges boekt u bij Luxury Travel Consultants

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

 

Zoek op kaart?