• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

“Enjoy the finest homes and service all around the world”

Onefinestay biedt een onberispelijk serviceniveau voor een verblijf in de beste huizen over de hele wereld.


Een landgoed aan het strand in het Caribisch gebied of een herenhuis in een van de culturele Europese hoofdsteden - waar u ook naartoe gaat, elk van onze huizen is zorgvuldig uitgekozen op ruimte, karakter en comfort. Ons conciërge- team is altijd bij de hand om uw verblijf onvergetelijk te maken.

City

“Keys to your Onefinestay front door are also keys to the city.”


Onze stadscollectie heeft de mooiste huizen op onze favoriete plekjes - allemaal uitgekozen op ruimte, karakter en comfort - waardoor u op een unieke manier een nieuwe wijk kunt ervaren.

Of u nu op zoek bent naar een verblijf in het hart van een bruisende metropool of in een van Europa's culturele hoofdsteden, met Onefinestay vind je de beste huizen in 's werelds grootste steden - en een ongeëvenaard niveau van service en zorg.

Onefinestay City Collection

Strand verblijven

“winning combination of sunshine, sand and sea”


Onze “Beach Collection” is een schatkamer van privévilla's, huizen en appartementen. Ervaar de beste vakantiehuizen. Van Hawaii en Bali naar de Middellandse Zee en het Caribisch gebied.

We hebben de huizen met die perfecte combinatie van zon, zand en zee persoonlijk geselecteerd - dus of u nu droomt van een landgoed aan de oceaan of een afgelegen plek op een privé-eiland, Onefinestay heeft wereldwijd de beste vakantiehuizen voor u om uit te kiezen.

Onefinestay Beach Collection

"Stay in distinctive private homes and villas in over 180 destinations – with an unprecedented level of service."

Onefinestay de beste huizen appartementen villas met onberispelijke service

Onefinestay Countryside Collection

Verblijf op het platteland

“charming cottages, castles and villas”


Namen als de Provence, Toscane en Napa roepen allemaal een bepaald gevoel van plaats op - en wat is een betere manier om een regio te ervaren dan door in een huis te verblijven dat daar thuishoort.

Onze “Countryside collection” biedt u precies dat. Van charmante cottages tot kastelen en villa's, allemaal persoonlijk geselecteerd en allemaal op de meest serene en schilderachtige plekken ter wereld.

Als je 's ochtends op het balkon hunkert naar de opkomende zon boven de olijfgaarden, of een gezellige avond bij de open haard weggestopt in het bos wenst, is onze Countryside-collectie iets voor u.

Onefinstay Mountain Collection

 Verblijf in de bergen

“We know people in high places”


Of u nu de berghellingen betreedt voor de wintersneeuw, of voor de frisse lucht en inspirerende uitzichten zoekt, de “Mountain Collection” van Onefinestay bevat onze favoriete huizen en chalets op de beste bestemmingen. Om te gaan skiën, wandelen en schilderachtige landschappen te aanschouwen.

Kies uit onderscheidende chalets in de Alpen, de Pyreneeën, de Rockies - en nog veel meer van 's werelds winter-hotspots.

Of u nu bergafwaarts skiet of bergtoppen doorkruist, onze Mountain Collection heeft de beste vakantiehuizen in de bergen.

Neem contact met uw Luxury Travel Agent op en vraag wat Onefinestay voor u kan betekenen.

Onesfinestay - partner van Luxury Travel Consultants

Zoek op kaart?