• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

Preferred Hotels & Resorts

Preferred Hotels & Resorts representeert de beste en meest diverse wereldwijde portfolio van onafhankelijke hotels en individuele hotelervaringen.

Vijf onderscheidende collecties geven u de kans om de wereld over te reizen en te verblijven in hotels welke naadloos aansluiten bij uw wensen en de sfeer die bij u past.

Om ervoor te zorgen dat de klanttevredenheid op het hoogste niveau blijft, vereist Preferred Hotels & Resorts dat elk van de aangesloten hotels voldoet aan de Preferred Standards of Excellence ™, gerenommeerde kwaliteitsnormen die worden gemeten aan de jaarlijkse anonieme inspecties ter plaatse door professionele  experts.

Boutique - Golf - Mountain Resorts - Avontuur - Strand en Tropische eilanden - Familie - Historie - Spa & Wellness - Kunst & Cultuur - Food & Wine

Luxury Travel Consultants is aangesloten bij het Preferred Platinum programma

Hotels binnen het Preferred Platinum programma bieden u de volgende extra’s aan:

 • Dagelijks ontbijt voor twee personen 
 • US$75 hotel credit (of een ‘amenity’ van gelijke waarde) te gebruiken gedurende het verblijf
 • WIFI & Internet 
 • Vervroegd in – checken en late check-out, op basis van beschikbaarheid
 • Welkom geschenk van het hotel

Preferred Platinum hotels

Hotel Miramar Barcelona - Royalton Park Avenue, New York - The Temple House Chengdu

 

 
Il Castelfalfi, Florence - The Hari London - The Sanchaya, Bintan Island 

The Preferred Collections

Maak kennis met onze collecties van prachtige, elegante en inspirerende hotels die het hoogste niveau van luxe, leven en stijl vertegenwoordigen.
Preferred hotels boekt u bij uw Luxury Travel Cosultant

LEGEND

De Legend Collectie van Preferred Hotels & Resorts is de ultieme portfolio met uitzonderlijke 5 sterren en 5 sterren plus hotels, in 's werelds meest fantastische bestemmingen. Wereldwijd- en cultureel verfijnd, deze unieke hotels zijn voorzien van prachtige kamers, uitmuntende en intuïtieve persoonlijke service, gerenommeerde restaurants en uitzonderlijke spa's.  Hotels in onze Legend Collectie vormen het toneel voor de meest onvergetelijke ervaringen.

L.V.X.

De L.V.X. Collectie vertegenwoordigt gerenommeerde 5 sterren hotels met de mooiste kamers  in combinatie met attente, boeiende en exclusieve service. Deze hotels, gelegen in levendige steden of juist in plaatsen waar de gast helemaal tot rust kan komen zullen de basis zijn voor een vakantie om nooit meer te vergeten.

LIFESTYLE

De Lifestyle Collectie vertegenwoordigt eersteklas internationale hotels in het 4 sterren en 4 sterren plus segment.  Deze gevarieerde collectie van hotels combineren verfijnde service met authentieke locale invloeden zoals gastronomie en uitmuntende service.

CONNECT

De Connect-collectie is een internationale portfolio van 4 sterren hotels die mensen verbinden met vrienden en familie, zakenpartners en interessante buurten. Geïnspireerd door de lokale cultuur, combineren deze goed uitgeruste, eclectische en gastvrije hotels naadloos waarde met comfort en gemak.

PREFERRED RESIDENCES

Preferred Residences vertegenwoordigt het hoogste niveau van het luxe leven. Elke verfijnde residentie en apartement in deze collectie is uniek ontworpen en bevindt zich op de meest gewilde locaties ter wereld. Prachtig ingericht, deze residenties en apartmenten bieden alle comfort en services aan die ook in luxe hotels aangeboden worden.  Deze residenties en apartmenten zijn heel geschikt voor families en zakenmensen die voor een langere tijd van huis zijn.

Preferred hotels boekt u bij uw Luxury Travel Cosultant

Neem contact met uw Luxury Travel Agent op en vraag wat Preferred Hotels & Resorts voor u kan betekenen

 

Zoek op kaart?