• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

Onbegrensd genieten 

Travel Impressions & Luxury Travel Consultants zijn dé specialist voor uw luxe reis


Of u nu op zoek bent naar een romantische strandvakantie op een exotisch eiland, een dynamische stedentrip of op maat samengestelde rondreis in Zuidelijk of Oost-Afrika


Met een aanbod van meer dan 350 vier- en vijfsterrenhotels is er een geschikte accommodatie voor elke unieke reis.  

LTC uw partner voor Travel Impressions

Onbegrensd genieten op ’s werelds mooiste locaties

Het samenstellen van een unieke collectie bijzondere hotels op ’s werelds mooiste locaties is Travel Impressions’ passie. Een golfbaan van wereldklasse, een bekroonde spa, een restaurant met Michelinster of een afwisselend activiteitenprogramma? Elk hotel in de collectie van Travel Impressions is zorgvuldig geselecteerd en biedt de ambiance en faciliteiten die een heerlijke huwelijksreis garanderen.

Unieke gratis extra’s

De reizen van Travel Impressions onderscheiden zich door bijzondere gratis extra’s zoals een romantisch diner voor twee, een ontspannende spabehandeling of een fles champagne – waar u ook verblijft, er wordt altijd iets bijzonders tijdens uw verblijf aangeboden zodat u nog meer onbegrensd kunt genieten*.

Travel impressions voor uw luxe vakantie

De Afrika conciërge

Travel Impressions is dé expert voor een individuele rondreis naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Het speciale Afrika conciërge team heeft gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring en stelt graag een droomreis op maat voor u samen. Of u nu het spoor van de ‘Big Five’ wilt volgen of op uw gemak een wijnreis wilt maken… Travel Impressions is er om uw ultieme huwelijksreis samen te stellen!

Luxe met een twist

Travel Impressions doet de dingen graag een beetje anders; voor de reisorganisatie is elke vakantie uniek. Travel Impressions zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en voor aankomst wordt nogmaals gecontroleerd of alles helemaal tiptop in orde is. Luxe betekent niet alleen een mooie kamer, maar een bijzondere ervaring. Laat u verrassen door deze luxe met een twist. 

Uitstekende condities

De beste hotels, uitmuntende service, de mooiste extra’s en dat tegen scherpe prijzen. Inmiddels worden de reizen van Travel Impressions in ruim 15 landen aangeboden. Dit betekent dat er wereldwijde afspraken kunnen worden gemaakt met de hotelpartners. Er wordt voortdurend onderhandeld, zodat u verzekerd bent van uitstekende tarieven en de beste aanbiedingen en condities bij boeking. Luxe hoeft niet duur te zijn; er wordt een grote diversiteit aan hotels in verschillende prijsklassen aangeboden. 

Travel_Impressions

Neem contact met uw Luxury Travel Agent op en vraag wat Travel Impressions voor u kan betekenen.

Zoek op kaart?