• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant
uw reis specialist
Byoux Goedhart

Luxury Travel Consultant uit Eindhoven

Frits Philipslaan 62
5616 TZ Eindhoven
06-11025075
 Stuur mij een e-mail

It’s better to travel one mile,
than to read a thousand books

Reizen verrijkt je leven

Reizen is ontdekken, ontmoeten, samenzijn en mooie momenten creëren.

Er zijn werkelijk prachtige plekken om naar toe te gaan in onze wijde wereld. En je kunt helemaal zelf invullen hoe, waar en met wie je reist en wat je wilt ondernemen. Intrigerende mensen ontmoeten of boeiende culturen ontdekken. Interessante dingen bekijken, sportieve uitdagingen aangaan of heerlijk ontspannen. Wat jij wilt.

5 Sterren Gast

Mijn naam is Byoux Goedhart en ik ben jouw Luxury Travel Consultant. Ik assisteer je hoogst persoonlijk bij al je bijzondere reizen met luxe ervaringen. Vanaf je eerste informatieaanvraag tot en met je thuiskomst, reis je met mij als een 5 sterren gast. Samen met jou creëer ik je ideale reiservaring. Je krijgt daarbij het beste reisadvies en ik garandeer je exclusiviteit en topkwaliteit met speciale details.

Wat ik het fijnste vind, is keuzes met je maken. Het vinden van die ene bijzondere bestemming, dat tophotel, een gastronomisch diner in een authentiek restaurant of een privé rondleiding bij een speciale tentoonstelling. Naar een popconcert, een helikoptervlucht of sporten met een personal trainer en daarna genieten van VIP wellness, ook dat kan.

"Alles ingevuld naar jouw wens ofwel tailor made, waarbij ik zorg dat je uit de beste high end opties kunt kiezen"


Als Luxury Travel Consultant heb ik toegang tot alle reissystemen. En mijn wereldwijde warme contacten in de reiswereld opent exclusieve deuren. Omdat ik onafhankelijk en zelfstandig werk, ben ik nergens aan gebonden en doe ik je de beste voorstellen. Daarnaast bespaar ik je tijd en frustratie van het zoeken en boeken van een reis zonder dat dit je een penny meer kost. Ook ben ik de hele reis je vaste contactpersoon en altijd te bereiken in geval van spoed. Gegarandeerd zorgeloos genieten dus.

Waarom Byoux?

Het beste antwoord hierop? Heel simpel. Reizen is mijn passie. Als klein kind al stond ik voordat we op reis gingen wekenlang te trappelen met mijn kleine reiskoffertje in de hand. Van deze reispassie heb ik inmiddels meer dan mijn beroep gemaakt met mijn eigen luxe reislabel By Byoux.

Reizen is mijn manier van leven geworden en de wereld is mijn werkplek. Elke dag weer geniet ik om mensen zoals jij onbezorgd op reis te laten gaan naar de meest fascinerende plekken.

Mijn gouden reistips

Bespaar nooit op een kamer met uitzicht of extra beenruimte tijdens een lange vlucht. Zorg dat je een luxe aankomst hebt zodat je vakantie direct begint. Dat de privé taxi voor je klaarstaat of een gezellig tafeltje bij een goed restaurant al gereserveerd is.

Of verras je reispartner eens met toegangskaartjes voor een voorstelling aldaar. Dat is pas echt genieten. 

Bybyoux - Byoux Goedhart uw LTC

Mijn favoriete reizen

Ik geniet vooral van reizen samen met familie, vrienden of partner. Als het even kan in mijn favoriete land: Zuid Afrika. Kaapstad bekijken, eten en drinken in de wijngebieden rondom Stellenbosch en daarna een luxe safari om de big 5 te spotten.

Japan staat op mijn bucketlist. De cultuur en het heerlijk eten, fantastisch! Het liefst zou ik eens in het bloesemseizoen gaan, begin april. Japan is dan licht roze en wit gekleurd door de prachtige bloesem. Magisch lijkt me dat.

Reislustig?

Reislustig geworden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met me. Je bent van harte welkom in Eindhoven of we spreken af op een locatie naar jouw keuze.

Ik wens je nog heel veel fijne en luxe reizen toe.

Byoux

 

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Luxury Travel Consultant in uw regio. Schrijf u nu in!