• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant
uw reis specialist
Dana van Poelwijck

Luxury Travel Consultant uit Amstelveen

Keizer Karelweg 344
1181 RJ Amstelveen
06-11773011
 Stuur mij een e-mail

Uw unieke reis

Tot in detail georganiseerd door uw reisspecialist
Dana van Poelwijck

In uw leven maakt u vele reizen, de een is speciaal en exclusief, de ander wat alledaagser.

Er zijn momenten dat u echt een unieke reis wilt maken.
Die reis organiseer ik voor u, naar iedere bestemming over de hele wereld. En die unieke reis, dat kan een hele luxe reis zijn, maar dat hoeft niet.

Voor u vind ik de meest bijzondere accommodaties op ieder continent. 

Adviseur

Enthousiaste en ervaren reiziger

Zelf ben ik altijd een enthousiast reiziger geweest. Dat is ook bepalend geweest bij mijn keuze voor het beroep van reisadviseur.

Bij American Express heb ik meer dan 18 jaar maatwerkreizen georganiseerd voor veeleisende klanten. Dat varieerde van een huwelijksreis naar Mauritius tot een groepsreis naar Canada of een zeer luxe stedentrip naar Lissabon.

Deze uitgebreide ervaring maakt dat ik uw reiswensen begrijp en dat ik voor u een unieke reis kan samenstellen, binnen uw budget. En dat gaat veel verder dan het regelen van aansluitende vluchten en de beste accommodatie.  Ik zorg ook voor efficiënt vervoer op bestemming en de tijdsbesteding die bij u past, activiteiten zoals duiken, winkelen, racen of een bezoek aan de mooiste bezienswaardigheden.

Reiziger

Een goede reisadviseur is per definitie een ervaren reiziger

Ik heb veel landen bezocht voor verschillende typen reizen. Dan kunt u denken aan zakelijke reizen voor studie en werk maar ook aan privéreizen met mijn man en ons gezin.

Onze laatste reis naar Zuid-Afrika was ook weer heel bijzonder. Het Krugerpark – groter dan Nederland – was zeer indrukwekkend en ik heb genoten van de veelzijdigheid van de natuur.

Ook voor u kan ik op basis van reis- en werkervaring een unieke reis samenstellen. Wat denkt u van een rondreis door Australië of een boetiekhotel in New York?

Trouwe klanten

Sommige van mijn klanten ken ik al meer dan 20 jaar

Het zijn mensen die houden van reizen en vaak meerdere keren per jaar weggaan. Het geeft veel voldoening om een band op te bouwen waarbij mensen mij in goede, maar af en toe ook in moeilijke tijden, hun reis laten organiseren.

Zekerheid

Een onbezorgde reis is een geweldige ervaring

 • Voor vertrek check ik alles nog even en ik neem contact op met uw accommodatie, zodat ik zeker weet dat het u aan niets ontbreekt.
 • Tijdens uw maatwerkreis wilt u natuurlijk geen onaangename verrassingen meemaken. Helaas heeft u soms toch te maken met onvoorziene omstandigheden die uw plannen in de war gooien. Ook dan sta ik voor u klaar. Laatste werd ik tijdens een avondbijeenkomst van Travel Club gebeld. De vlucht van een klant was geannuleerd. Ik heb meteen de telefoon gepakt om een overnachting op Schiphol te regelen en de vlucht voor de volgende ochtend, zodat zij vrijwel op tijd op haar afspraak was.  
 • Door mijn lange ervaring beschik ik over een uitgebreid, professioneel netwerk en onderhoud ik rechtstreeks contact met luxehotels en resorts, reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen.
 • Bij The Travel Club werk ik met de modernste reserveringssystemen, zodat ik altijd toegang heb tot de meest recente informatie over reizen en prijzen.
 • The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR. Dat biedt u financiële zekerheid

Dana van Poelwijck

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Luxury Travel Consultant in uw regio. Schrijf u nu in!