• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Danielle Kloeg

Luxury Travel Consultant uit Zevenbergen

Markt 11
4761 CE Zevenbergen
06-46160156 / 0168-370208
 Stuur mij een e-mail

‘LUXURY IS A STATE OF BEING’

Luxe is rust & ruimte; luxe is even nergens aan hoeven denken, maar ook vrijheid & veiligheid is luxe.

Luxe heeft verschillende verschijningsvormen, net als een geluksgevoel; je kent ze wel; die ‘skippybalmomenten’ zoals Lenette van Dongen ze noemt.
Niet zelden heeft het één met het ander te maken.

Geluksgevoel kan je bekruipen, wanneer je een lange rij voor de pascontrole mag voorbijlopen of wanneer je jezelf onderdompelt in een losstaand ligbad vol schuimend sop na een hele dag stofhappen. Luxe is ook dat je na een lange reis hartelijk wordt ontvangen en de auto meteen klaar staat voor de luchthavendeuren.
Het gaat om een bepaalde mate van comfort, die het reizen op zichzelf al tot een feestje maakt; die de kers op de taart van de reiservaring is.

Het luxe gevoel

Het luxe gevoel is vaak een ontspanningsmoment op een mooie plek, met een goed glas wijn en lekkere maaltijd, na een dag vol inspanning & avontuur.

De mate van inspanning en avontuurlijkheid  is voor iedereen anders; het niveau van luxe als het gaat om hotelclassificatie en serviceniveau dus ook.

Door aandacht te hebben voor uw specifieke wensen op de luxe - & gelukbarometer, kan ik uw verwachtingen goed in kaart brengen en deze vertalen naar een mooi reisprogramma, dat daarop aansluit. Alles uiteraard op maat gemaakt en alles in overleg.

Op reis hoeft u dan nauwelijks nog na te denken en ook dat is luxe.

Reizen is vakantie

Reizen is je overgeven aan een andere cultuur en natuur, jezelf erin onderdompelen, achterover zitten en genieten. Of je nu zelf rijdt of gereden wordt; Reizen is ondergaan, ruiken, voelen en beleven. Reizen is leven!

Een weekje comfortabel gestrekt gaan op het strand of in de bergen valt meer onder het kopje vakantie en staat in de basis voor rust en minder in het teken van beleving. Maar ook rust kun je beleven.

Juist deze rust moet gewaarborgd zijn en deze rust start nadat je op eigen kracht de beoogde check-in tijd hebt weten te behalen & de pascontrole op de luchthaven hebt weten te trotseren. Vanaf dat moment is het uitblazen, instappen & wegwezen met glaasje bubbels in de hand.

Een beetje zoals vroeger wanneer wij met de auto op vakantie gingen en mijn moeder steevast na de spoorovergang op 3,5 minuut van huis de thermoskan tevoorschijn haalde en vroeg wie er koffie lustte.

De vakantie was begonnen en achteraf bekeken was mijn moeder het, die voor het luxe gevoel zorgde!

Dit gevoel wil ik ook graag geven, het gevoel dat je nergens meer om hoeft te denken!

Luxury Travel Cosultant

Met ruim 25 jaar specialistische ervaring in zowel hospitality als touroperating  in de Golfstaten, met name in Oman en de Emiraten heb ik mezelf per 1 juni 2019 aangesloten bij het LUXURY LABEL om mijn persoonlijk horizon en daarmee mijn aanbod te verbreden.
Naast mijn kennis van luxe producten & mooie bestemmingen vind ik het vooral leuk om me te verplaatsen in u en uw reiswensen en deze samen te brengen in een reiservaring die het bezitten van de nieuwste en prachtigste auto doet verbleken!

Ervaringen die bijdragen aan een waardevolle levensinvulling, aan het sparen van skippybalmomenten en daarmee aan een gelukkige oude dag.

Ervaringen als een memorabel erfgoed en daarmee een rijk geestelijk pensioen!

Door aan te sluiten bij het Luxe Label vergroot ik  mijn netwerk, mijn kennis en kan ik gebruik maken van ervaringen en contacten van collega’s wanneer ik zelf niet zo goed bekend ben met een bestemming, hotel of anderszins.

Mijn favoriete klant:

Iedereen die geniet van het leven, nieuwsgierig is, zich wil laten verrassen & de kleine geluksmomentjes herkent, iedereen met een open blik en een warm hart en het liefst een beetje humor heeft. Iedereen die daarbij prijs stelt op een hoge mate van comfort.

Danielle Kloeg

Uw Luxury Travel Consultant

info@daniellekloeg.nl