• boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs

"Making a world of difference in the way you experience travel"

 

Uw perfecte reis begint hier

Uw wensen zijn mijn uitgangspunt

Kwaliteit, luxe en de hoogst haalbare service zorgen ervoor dat u met uw gezin, partner of vrienden ongestoord kunt genieten van uw reis of vakantie. Uw wensen zijn mijn uitgangspunt. Heeft u meer te besteden, dan verwacht u ook meer van uw reisbestemming en vakantieadres. Uitstekende service staat bij uw Luxury Travel Consultant Desiree Kok hoog in het vaandel en daar kunt u zich ook tijdens uw reis op beroepen. Uw LTC Desiree zorgt ervoor dat het u werkelijk aan niets ontbreekt.

Als reisspecialist met standplaats Blaricum in het Gooi weet ik als geen ander wat exclusiviteit, uitstekende service en discretie inhouden. Maar wat er misschien meer toe doet, is dat het bieden van eersteklas service in mijn DNA zit. Ik kan het niet alleen goed, ik doe het ook graag. Die passie en toewijding ervaart u gedurende uw gehele boeking. Van te voren, tijdens de reis en indien nodig zelfs achteraf. U hoeft alleen maar te genieten van luxe en comfort, en natuurlijk van de beleving.

Van idee tot reis

Altijd een passend reisadvies door eigen ervaring

Als Luxury Travel Consultant ben ik uw persoonlijke reis-PA. Ik heb veel (reis)ervaring, heb de mooiste plekken van de wereld bezocht, ken de reiswereld door en door en beschik bovendien over een uitgebreid professioneel netwerk, dat ter plaatse mijn oren en ogen vervangt. Of het nu gaat om een citytrip, een reis naar de zon, een skivakantie, een safari, een onvergetelijke cruise, een zakenreis: u krijgt hoe dan ook een passend reisadvies.

Voorzien van al het comfort dat u maar wenst? Op zoek naar een bijzondere locatie? LTC Desiree weet feilloos de weg naar nog nauwelijks bezochte plekken en droomoorden. Ik weet ze voor u te vinden en ben er in veel gevallen zelf geweest.

Eersteklas service voor onvergetelijke reizen

De kwaliteit van de totale reis is in alle opzichten van het hoogste niveau. Dat geldt dus niet alleen voor de accommodatie; ook alle details van de reis worden tot in de perfectie voorbereid. En als uw persoonlijke reis-PA sta ik te allen tijde voor u klaar: voor, tijdens, maar ook na uw vakantie of zakenreis. Bovendien ben ik altijd stand-by in onverhoopt ingewikkelde situaties.

Als Luxury Travel Consultant is Desiree bereid en in staat het onmogelijke voor u te regelen.


Wilt u reserveren in een volgeboekt vijfsterren restaurant, bij- of omboeken, een bijzondere excursie, een private jet, een auto met chauffeur, specifieke informatie over de locatie, kortom: dient er iets te worden uitgezocht, geboekt of geregeld? Ik ben er voor u, op elk tijdstip van de dag of nacht, zeven dagen in de week. Uw eigen aanspreekpunt, de beste service; voor mij is het de normaalste zaak van de wereld.

De kracht van Luxury Travel Consultant Desiree

Reis uw eigen reis!

 • Stel de route samen met Luxury Travel Consultant Desiree, die kennis en ervaring heeft van en in het land dat u wilt gaan ontdekken
 • Reis uw eigen reis. Neem niet de platgetreden paden, maar kies de route die u het meest aantrekt
 • Een vraag? Dan staat Desiree op ieder moment klaar met deskundig advies
 • Goede prijs – kwaliteit verhouding
 • Niet alleen het dagprogramma, ook de nacht is aan uw wensen aangepast. Waar u ook bent, in de woestijn, bij het strand of in een wereldstad, de accommodaties die wij voor u regelen zijn van topklasse!
 • Eenmaal op de vakantiebestemming ben ik u niet vergeten. Als uw Luxury Travel Agent ben ik 24-uur bereikbaar voor vragen, evenals mijn partners waar uw reis is ondergebracht
 • De kwaliteit die u in Nederland gewend bent, reist overal met u mee. Want voor de lokale agenten komt service eveneens op de eerste plaats; zij doen er alles aan om uw verblijf tot een groot succes te maken. Ook bij hen kunt u te pas en te onpas terecht met uw vragen, of bij pech
 • Gespecialiseerde en getrainde gidsen ter plaatse, laten u het gebied zien door de ogen van een local
 • Luxury Travel Consultant Desiree is SGR en ANVR geregistreerd en lid van het calamiteitenfonds. Verloopt uw vakantie niet als gepland door een plaatselijke calamiteit, dan bent u verzekerd