• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant
uw reis specialist
Helene Terry

Luxury Travel Consultant uit Tilburg


Tilburg
013-4683698 - Helene & Terry
 Stuur mij een e-mail

THE TRAVEL CLUB TERRY EN HÉLÈNE

Wij bestaan op 1 mei 2018 - 12,5 jaar als zelfstandige reisadviseurs!

Maak kennis met onze unieke reiswereld reiservaring.

Sinds 1994 exclusief voor u!

Privé op reis?

Bij ons kunt u terecht met al uw reisplannen. Van korte stedentrips tot uitgebreide maatwerkreizen, hotels, vliegtickets, luxe treinreizen, wintersport, familiereizen, duikreizen, reisverzekeringen en van cruises tot wandelvakanties in Schotland.

Zakelijk op reis?

Sedert 1998 zijn wij ook thuis in het boeken van zakelijk reizen en onze relaties profiteren hier dagelijks van. Uw reizen worden met alle persoonlijke service en gemakken geregeld zoals u dit van een professionele onderneming kunt verwachten. Vraag naar onze referenties! 
24/7 AROUND THE WORLDCLOCK!

Het reizen zit in ons aller bloed!

Is dit iets typisch Nederlands of het gevolg van het feit dat we met z'n allen leven in een héél klein landje waar de dagelijkse beslommeringen een relatief zware stempel drukken op ons dagelijkse bestaan?
Velen van ons hebben kennelijk behoefte aan een andere omgeving, aan nieuwe kleuren, geuren en smaken, andere temperaturen, een andere flora en fauna en vooral mensen met hun eigen tradities in andere culturen. We zijn op zoek naar de mooiste stranden, tropische regenwouden en ongerepte natuurreservaten, bruisende en historische steden, het UNESCO erfgoed en de beste en mooiste musea over de gehele wereld.

Uw vakantiewens

Eenieder heeft z'n eigen idee wanneer het gaat over reizen. Voor de één is dit ver van de gebaande paden met een lichtgewicht rugzak, voor de ander een luxe resort of villa met eigen butler. Voor weer een ander betekent dit een gezellige omgeving waar je met anderen ongedwongen kunt relaxen en een feestje kunt vieren of eigenzinnig genieten op één van die luxe cruiseschepen varend over onze wereldzeeën.

Wij weten als geen ander dat geen enkele vakantiewens hetzelfde of 'standaard' is!

Er zijn veel reisaanbieders die 'de standaard' zo dicht mogelijk proberen te benaderen! Kijk hiervoor op het internet en naar al die (vanaf) aanbiedingen in kranten en tijdschriften. Uiteindelijk investeert bijna iedereen relatief veel geld in een vakantie, in een uitje en in vrije tijd, dus waarom dan niet liever gewoon goed geadviseerd en duidelijk geregeld!

Onze werkwijze

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt zult u professioneel en geheel onafhankelijk geadviseerd worden. Uiteraard met alle garanties die behoren bij uw droom en aanstaande herinnering voor het leven! Wat voor een reis u ook in gedachte heeft, van stedentrip tot een op maat uitgewerkte exclusieve rondreis, wij boeken altijd de reis die zo dicht mogelijk bij uw dromen en wensen ligt en binnen het door u beoogde budget.

Onze relaties

Wij zijn er altijd voor al onze relaties, vóór, tijdens en ná de reis!
"Van ongekend ver weg tot opvallend dichtbij!" 

Wellicht interessant om te vermelden is dat meer dan 90% van onze relaties zogenaamde 'repeaters' zijn en zij daarnaast enthousiast onze service aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. "Hoe mooi is dat?", schrijven wij in hele grote dankbaarheid!

Expertise en service

Wij, Hélène Hammerstein en Terry van den Berg, staan voor expertise en service, bezochten meer dan 80 landen en hebben tientallen jaren ervaring in de (zakelijke-) reiswereld!

Bekijk ook eens een groot gedeelte van onze eigen reisgeschiedenis op onze facebook-pagina; de mooiste reizen en blijf daarnaast UPDATE!

Contact

Kortom, deel uw reisplannen eens vrijblijvend en geheel discreet met ons? Stuur een email, pak de telefoon en indien gewenst maken we een (telefonsiche-) afspraak op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt!

Met hartelijke groet,

Hélène Hammerstein & Terry van den Berg

helene@luxurytravelconsultants.nl 

terry@luxurytravelconsultants.nl

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Luxury Travel Consultant in uw regio. Schrijf u nu in!