• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Katoesjka Beukers

Luxury Travel Consultant uit Ede

Twijnstraat 3
6717 GH Ede
06-46616060
 Stuur mij een e-mail

Persoonlijk Reisadvies:

Het samenstellen van uw reis gaat in een persoonlijk gesprek; via telefoon, bij u thuis of op locatie. Op een tijdstip wanneer u het beste uitkomt en in alle rust. Op afspraak werk ik ook buiten kantooruren. Uiteraard kunt u mij ook altijd een email sturen wanneer u gebruik wil maken van mijn persoonlijke reisadvies.

Tot in de puntjes

Bij het gesprek wisselen wij ideeën uit over uw ideale vakantie. Zelf hoeft u niets te doen, ik zoek alles voor u uit en regel uw reis tot in de puntjes. U heeft hierbij mij als uw vaste contactpersoon, vanaf het moment dat u op zoek gaat naar uw reis tot en met het moment van thuiskomst.

Zekerheid

Luxury Travel Consultants (The Travel Club) is aangesloten bij het ANVR en SGR, hierdoor is uw reis bij mij in goede handen. Wij werken samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland maar ook in België en Duitsland. Er zijn voor u als klant exclusieve contracten afgesloten met alle grote maar juist ook de kleine, specialistische reisorganisaties. Met veel enthousiasme kan ik u, geheel op maat, de mooiste reizen aanbieden. 

Vakanties zoeken en boeken is vaak een hele klus. Via internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Bespaar uzelf de tijd en energie en laat u door mij vakkundig en met veel enthousiamse adviseren. Laat u persoonlijk inspireren door mijn passie als reisspecialist over de reis die aansluit op uw wensen en verwachtingen. Ik ben pas tevreden als u dat bent ! 

Katoesjka Beukers

Luxury Travel Consultant