• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Klaarie de Olde

Luxury Travel Consultant uit Hasselt

Karel Doormanstraat 7
8061 JP Hasselt
06-20956457
 Stuur mij een e-mail

Onbezorgd genieten van exclusieve VIP-luxe wereldwijd...

Genieten op een prachtige bestemming zonder zorgen?

Met mijn service gerichte persoonlijke aandacht, reiservaring en wereldwijde connecties laat ik graag de wereld zien.

Geef alles uit handen en geniet!

Op en top luxe, op handen gedragen, klant is koning...
niets is onmogelijk!

Van vakantie tot wereldreis of dit privé of zakelijk is...waar ook ter wereld het gaat om een ultieme en 'magische beleving’. Ik zal er zijn zowel voor, tijdens en na, een tot in de kleinste details verzorgde luxueuze reis; ik ontzorg!

Een spectaculair uitzicht, privé transfers, reizen in luxe klasses, uitmuntende service, culinaire hoogstandjes, privacy, exclusiviteit, verwennerij pur sang en bijzondere accomodaties zijn een vanzelfsprekendheid.

Graag neem ik de reis tot in het kleinste detail en in alle discretie door en vervul de reiswens die enkel in dromen voor lijken te komen.

 Samen maken we dromen waar en creëren mooie herinneringen die verrijken en nooit ontnomen kunnen worden! KLaarie Luxury Travel Consultant

Zijn woorden als exclusiviteit, superieur en topkwaliteit met net dat beetje meer voor uw reizen van toepassing? Twijfel niet en deel deze reiswens met mij en ik maak het werkelijkheid!

Graag onbegrensd genieten en terug komen met een onvergetelijke en unieke reiservaring? Aarzel niet en neem telefonisch contact op voor een persoonlijk en discreet gesprek:

Klaarie de Olde

Luxury Travel Consultant