• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant
uw reis specialist
Krista van Nes

Luxury Travel Consultant uit Burgh-Haamstede

Perenmeet 46
4328 CM Burgh-Haamstede
06-47420221
 Stuur mij een e-mail

Krista van Nes Luxury Travel Consultant

In 2019 ben ik -door een vakjury- verkozen tot een van de beste 12 zelfstandig reisadviseurs van Nederland, een mooie kroon op mijn werk! 

Even voorstellen

Ik ben Krista van Nes, 44 jaar en woon in Burgh-Haamstede. Na de middelbare school was er geen twijfel over mogelijk, ik moest en zou een toeristische opleiding gaan doen. En zo geschiedde.. Inmiddels werk ik alweer 25 jaar in deze mooie reiswereld, en sinds 2008 werk ik als zelfstandig reisadviseur. In 2019 ben ik -door een vakjury- verkozen tot een van de beste 12 zelfstandig reisadviseurs van Nederland, een mooie kroon op mijn werk! 

'Kies en wordt gekozen'

In de loop der jaren heb ik gezien dat er steeds meer behoefte is aan specialisatie. Ik ben me gaan specialiseren in het luxe segment. Dit kunnen bijv. luxe accommodaties zijn, maar ook unieke belevingen. De lat ligt hoog en het geeft me veel voldoening om me voor 200% in te zetten voor deze high-end klanten, en om deel uit te maken van de Luxury Travel Consultants. Laat je onderdompelen in mijn onderscheidende aanbod gericht op superieure kwaliteit en een hoog serviceniveau. 

Persoonlijke favorieten

Ik heb ontzettend veel moois gezien (zakelijk en privé) gedurende al die jaren, en ben persoonlijk groot fan van de Caribbean. Binnen Europa is het Griekse eiland Kefalonie mijn favoriet. Ik deel graag de leukste adresjes en accommodaties met je. Uiteraard verzorg ik wereldwijd vakanties, er zijn nog zoveel andere mooie plekken. 

Travel P.A.

Als Luxury Travel Consultant doe ik meer dan het boeken van je vliegticket en luxe accommodatie. Indien gewenst regel ik ook een plekje in dat ene bijzondere restaurant, zorg ik dat je privé-transfer klaar staat, of dat de spa behandelingen vooraf geboekt zijn. Ik heb wereldwijd cont(r)acten met o.a hotels, lokale agenten en lounges op airports, zodat je alleen nog maar je koffer hoeft te pakken, en te genieten. Mocht er iets anders lopen dan gepland (in deze tijd zeker niet ondenkbaar), dan ben ik er voor je. Voor, tijdens en na de reis. 

Een Travel P.A. is overigens niet alleen weggelegd voor 'the rich and famous', want ook wanneer je hebt gespaard voor je once-in-a-lifetime bucketlist vakantie, je binnen de familie iets moois te vieren hebt, of dat je een over-de-top honeymoon op je lijstje hebt staan, kun je bij me terecht.    

Ik voel me vereerd dat ik deze onvergetelijke herinneringen mag creeren, vanuit mijn brede aanbod, voor wie dan ook. 

Contact

Wil je vrijblijvend alvast eens sparren over je volgende reis? Dat lijkt me ontzettend leuk!

Je kunt me bereiken op via 06-47420221 of mail naar krista@luxurytravelconsultants.nl 

Hartelijke groet,

Krista

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Luxury Travel Consultant in uw regio. Schrijf u nu in!