• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant
uw reis specialist
Mirella van Loon

Luxury Travel Consultant uit De Kwakel

Pastoor J. van Dijklaan 42
1424 SJ De Kwakel
06-46711861
 Stuur mij een e-mail

U geniet van uw reis, ik doe de rest 

Dat klinkt simpel en dat is het dan ook, voor u althans

Want of u nou kiest voor een avontuurlijke trip, een luxe relaxvakantie, een verrassende stedentrip of een efficiënte zakenreis, u wilt niet de rompslomp. Niet het geregel. Daar ben ik voor.

 

Wie ik ben?

Ik stel me aan u voor:

Mijn naam is Mirella van Loon-van den Ban en ik heb inmiddels meer dan dertig jaar ervaring in de reisbranche. Als dochter van een KLM ’er was reizen een vast onderdeel van mijn jeugd. Reizen zit in mijn DNA en ik ben nog steeds verliefd op de horizon!

De afgelopen dertien jaar runde ik met twee compagnons reisbureau Vos Van Loon & Partners in Amsterdam, gespecialiseerd in maatwerkreizen en -evenementen in het hogere segment. Met een warme herinnering aan deze tijd, werk ik vanaf januari 2022 zelfstandig onder de naam Van Loon Travel Creations.

Het is de ervaring die telt

Mijn werk bracht mij in bruisende steden als New York, Singapore, Kaapstad en Rome, in de overrompelende natuur van Zuid- en Oost-Afrika en liet mij kennismaken met de intrigerende culturen van landen als Vietnam, Laos, Cambodja, Indonesië, China en India. Ook Midden- en Zuid-Amerika blijven mij eindeloos boeien. Waar het gaat om luxe resorts zijn de eilanden in de Indische Oceaan voor mij het uitgesproken paradijs. Maar ook een strandwandeling op Vlieland, of een glas wijn op een terrasje aan de Middellandse Zee maken mij gelukkig. Het is de ervaring die telt.

Altijd de radar aan

Ook als ik met mijn gezin op vakantie ben, staat mijn radar aan. We onderzoeken, vergelijken, zoeken naar verborgen parels, ruiken, proeven en beleven. Je kan het beroepsdeformatie noemen, ik noem het een tweede natuur. Of reishonger. Altijd alles willen weten, altijd bijzondere accommodaties vinden, altijd waardevolle relaties aanknopen. 

Persoonlijk contact is voor mij essentieel. Discretie ook. Als ik een klant leer kennen, voel ik al snel aan wat iemand zoekt. Het is dan aan mij om de wensen te vertalen in de ultieme reis, om de puzzel te maken die leidt tot een onvergetelijke en zorgeloze vakantie. Of dat nou met uw partner, uw gezin, uw zakenrelaties of een groep vrienden is.

Indien gewenst kom ik met een paar suggesties. De uiteindelijke reis werk ik uit tot in detail. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring en mijn grote netwerk in de hele wereld. De hoteleigenaar, de uitbater van het exclusieve restaurant, de beste gids, ik ken ze veelal persoonlijk.

Een geslaagde reis is gebaseerd op luisteren, selecteren, organiseren en controleren. Checken en dubbelchecken. Bent u onderweg en heeft u een vraag, dan belt u mij en los ik het op. Dat kan 24/7. Ik denk in service, niet in tijdzones.

Graag maak ik vrijblijvend kennis met u!

Mirella van Loon-van den Ban

Luxury Travel Consultant

mirella@luxurytravelconsultant.nl