• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant
uw reis specialist
Pascale Meij

Luxury Travel Consultant uit Aerdenhout

Aerdenhoutsduinweg 1
2111 AN Aerdenhout
06-50686223
 Stuur mij een e-mail

U wilt op vakantie?

Dat komt goed uit want met veel plezier ga ik voor u aan de slag om de vakantie voor u te verzorgen die bij u past. Op het tijdstip wat het beste in uw agenda past. Prettig toch dat u geen rekening hoeft te houden met de reguliere tijden van het reisbureau?

Even voorstellen

Wie ben ik….? Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Pascale Meij en mijn passie is reizen. Mijn ervaringen deel ik graag met u. Ik vertel u graag over de leuke plekjes of geef u nét even die tip van dat leuke restaurant in een van de vele steden die ik heb bezocht. Inmiddels heb ik ruim vierentwintig jaar ervaring in de reisbranche, waarvan achttien jaar op het reisbureau te hebben gewerkt en ik ben de laatste vijf jaar met veel plezier werkzaam als zelfstandig reisagente.

Mijn ervaring

U begrijpt u dat ik al heel wat van de wereld heb gezien. Van wintersporten, tot olifanten spotten in Kenia en Zuid Afrika, genieten van de flora en fauna onder water in Egypte, cultuur snuiven in Cairo, Rome, Lissabon, Madrid, Barcelona, London, Parijs, Bangkok, San Francisco en New York, genieten van de ruimte in Amerika, carnaval in Brazilië, de oosterse sferen proeven in Bali, Thailand, Sri Lanka en Maleisië, flaneren langs de idyllische stranden van de Carribean, de charme van Griekenland ontdekken, tapas eten in Spanje, uitkijken over de grillige kustlijn van Portugal of cruisen: een combi van ultiem genieten en veel zien. Ik geef u graag advies welke cruiserederij bij u past, een belangrijk detail als u gaat cruisen. Reist u als echtpaar, met vrienden, alleen of met uw gezin en kinderen ik denk met u mee. Het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de vakantie. Hoe fijn is het als de kinderen zich vermaken, dat U als ouder ook zorgeloos kunt genieten tijdens uw welverdiende vakantie

Wordt u al enthousiast?

Ik denk dat u zich kunt voorstellen dat ik mijn werk eigenlijk als een hobby zie. Al deze bestemmingen zijn een greep uit het vele wat ik van de prachtige wereld heb mogen aanschouwen. Ik als persoonlijk reisagente verzorg graag uw geheel verzorgde vakantie, uiteraard tegen een goede prijs. Misschien kan ik nog iets extra’s toevoegen door net daar aan te denken waar u totaal niet aan had gedacht.

Zekerheid

Niet onbelangrijk; The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR, wel zo prettig dat wij u deze zekerheid kunnen bieden. Uiteraard spelen service & persoonlijke aandacht een hele grote rol en is dat de rode draad van het verzorgen van uw vakantie, zowel voorafgaand, tijdens en na uw vakantie.

Contact

Waar wacht u nog op? Als u vakantieplannen heeft, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Wilt u liever face to face een persoonlijk advies dan maak ik graag een afspraak met u.

Tot snel!

Hartelijke groet,

Pascale Meij