• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

Luxury Travel Consultant Petra Haisma 

“You don’t need magic to disappear.” 

Ik ben Petra Haisma en mijn missie is om iedereen onbezorgd de wereld te laten zien. Ik werk al meer dan 20 jaar in de reiswereld en wil graag mijn kennis en ervaring delen zodat jij van een geweldige reis kunt genieten. 

Ben jij op zoek naar rust na alle drukte, een uitdagende vakantie of juist die prachtige once-in-a-lifetime vakantiereis? Dan is luxury travel echt iets voor jou. 

Als voormalig manager van de Centurion Travel Service weet ik als geen ander dat een luxe reis niet alleen uit de meest fantastische service en de mooiste en meest bijzondere accommodaties bestaat, maar ook vooral uit de reisbeleving! 

Door de jaren heen heb ik vele bijzondere plekjes bezocht én beleefd, waardoor ik precies weet hoe ik voor jou onvergetelijke herinneringen kan creëren maar vooral het onmogelijke, mogelijk kan maken! 

Ik reis met je mee

Jouw reis wordt door mij geheel op maat gemaakt waarbij alle details zijn geregeld, zelfs de details waar je niet aan hebt gedacht! Voordat je aankomt op je bestemming heb ik al contact gehad met de accommodatie, de autoverhuur maatschappij, het restaurant of de gids zodat het je aan niets ontbreekt. 

Wilt je langer blijven in het prachtige hotel, een extra vlucht bijboeken of dat speciale restaurant nog bezoeken dan regel ik het voor je. 

Het grote voordeel van jouw persoonlijke reisagent is dat je mij altijd kunt bereiken 24/7!

Ik reis als het ware met je mee. Door mijn expertise kan ik zelf vliegtickets reserveren of wijzigen binnen een paar minuten zodat ik je nog onbezorgder kan laten reizen. 

First class travel

Wil jij dé ultieme reisbeleving? Neem dan contact met mij op. Eén telefoontje volstaat! 

‘Memories you want to have later you have to make now’

Petra Haisma

LTC_Petra_Haisma