• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant
uw reis specialist
TravelTeam Oss

Luxury Travel Consultant uit Oss

Walstraat 40
5341 CK Oss
0412-654800
 Stuur mij een e-mail

TravelTeam Oss 

ENJOY  … een woord dat alles inhoudt waaraan uw vakantie moet voldoen. 

Afgestemd op wensen en beleving van uzelf en van uw medereizigers.

Die worden niet bepaald door sterren en superlatieven, wel door een vertrouwelijk en deskundig advies, over een transparante besteding van uw budget en over een samenstelling van die kostbare vrije weken die voor uw gezin, uw vrienden of zakenrelaties ‘memories voor life’ moeten betekenen. 

Ons team bestaat uit 4 zéér ervaren Luxury Travel Consultants: 

 • Vivian is met zo’n 75 bezoeken aan Afrika niet alleen onze specialist, maar is na diverse contests ook de absolute nummer 1 van Nederland met haar knowhow over dit continent. Uit haar persoonlijke ervaring kan zij u alles vertellen over de vele prachtige Private game reserves, rondreizen per klein vliegtuigje (Fly-In safari’s), luxe lodges à la ‘’Out of Africa’’ en ballonvaarten boven de Serengeti.
 • Joey geniet en beleeft de oorsprong en cultuur van Amerika en Canada en raakt u met zijn kennis over States, Wild-West, unieke accommodaties, reservaten en traffic. Overnachten op een werkende Ranch, helikopter tours maken of beren spotten? Joey kan u uit eigen ervaring adviseren.
 • Mariëlle heeft inmiddels meer dan 30 jaar wereldwijde (luxe-) reiservaring. Zo heeft zij vrij recent nog Patagonië en Ecuador bereisd, waarbij zij o.a. overnacht heeft in de Mashpi Lodge (National Geografic Lodge); een uniek expeditiehotel middenin het regenwoud!
 • Annelies kent alle klappen van de zweep als het gaat om reizen met grotere gezelschappen/families. Daarnaast is ze Cruise-specialist! Ze kan je uit persoonlijk ervaring over heel veel rederijen en vaarroutes informeren. Een andere voorliefde van haar zijn stedenreizen en ze heeft dan ook al heel veel indrukwekkende, culturele en zonnige steden mogen bezoeken.
 • Daisy heeft de meest prettige & luxe ervaring beleefd in Thailand en Bali. Ze heeft daar mogen genieten van bijzondere unieke Thaise- en Balinese hotels, maar kent ook luxueuze privé villa’s – eventueel met butlerservice. Naast een strandvakantie op deze mooie bestemmingen is reizen met privéchauffeur volgens haar ook een echte aanrader.

Contact

Bel of mail ons voor een afspraak. Wij kunnen onze ontembare reislust zeker vertalen naar uw interesse. 

Met altijd voor u van ons die achterliggende gedachte:
ENJOY!

Travel Team

TravelTeam is in Nederland aangesloten bij de ANVR (Algemene Vereniging van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De reis- en boekingsvoorwaarden die wij als ANVR-reisonderneming hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. U profiteert daardoor van eerlijke voorwaarden, kwaliteit, veiligheid en zekerheid.

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Luxury Travel Consultant in uw regio. Schrijf u nu in!