• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

Zanzibar Special

Zanzibar - een juweel van een eiland. Gelegen in de Indische Oceaan ten oosten van Tanzania, met de zeer interessante Arabisch en Omaans beïnvloedde oude binnenstad van Stone Town. De hoofdstad van dit eiland met zijn kleine, smalle straatjes, bazaars, winkeltjes en moskeeën.

Zanzibar is ongetwijfeld het meest veelzijdige eiland van de Indische Oceaan met fijne, uitgestrekte witte zandstranden, azuurblauwe zee en een bonte onderwaterwereld.

The Zanzibar Collection

Op Zanzibar zijn schitterende hotels en resorts te vinden, waarbij de beste tot The Zanzibar Collection behoren.

Elk hotel uit deze collectie heeft zijn eigen charme en identiteit, maar ze hebben een ding gemeen, het zijn stuk voor stuk topklasse hotels die garant staan voor een geweldig verblijf, in alle luxe en comfort op dit prachtige eiland.

The Palms

The Palms

In deze paradijselijke omgeving bevindt zich het exclusieve en luxe boutique hotel The Palms met slechts 6 villa’s met een rustige ligging bij het strand.

Ze worden omringd door een tropische tuin, waardoor absolute privacy geboden wordt. Het is in Afrikaanse stijl gebouwd met inheemse materialen, veel oog voor details en schitterend geïntegreerd in de natuur.

 

 

 

 

 

Baraza Resort & Spa

Prachtig resort aan één van de mooiste stranden ter wereld en met een unieke mix van Arabische, Swahili en Indische stijlelementen.

De oosterse sfeer en karakteristieke architectuur met bogen, handgeschilderde decoraties en antieke meubelstukken geven u het gevoel gast te zijn in het paleis van een Arabische Sultan.

Breezes Beach Club & Spa

Breezes Beach Club & Spa

Prettig en sfeervol hotel aan de zuidoostkust van Zanzibar met Omaans beïnvloedde architectuur en stijlelementen.

Gelegen aan een lang, wit zandstrand en omringd door een grote, tropische tuin. Het restaurant The Tides, vlakbij zee, biedt een informele sfeer en maximale romantiek.

Prijzen zijn inclusief vluchten met KLM, airport transfers, 7 nachten in een Standard Room, ontbijt, diner, gebruik van de fitness en tennis, internet op de kamer en in publieke ruimtes. Minimum leeftijd is 16 jaar.

Executive VIP boekt u bij Luxury Travel Consultants

Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod in luxe reizen aan en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer luxe reismogelijkheden contact met uw luxe reisadviseur op. 

Zoek op kaart?