• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs

 

Koninklijk cruisen….

De Holland America Line heeft in 2016 haar vloot uitgebreid met de Koningsdam

Het eerste schip uit de Pinnacle klasse. Oude maritieme stijlen en tradities gecombineerd met moderne elegantie. En dat ziet u terug in de prachtige inrichting!

Aan boord wordt u iedere dag diverse activiteiten, heerlijk dineropties & entertainment van wereldklasse aangeboden.

De Koningdam is een bestemming op zich, er is zoveel te verkennen!

Culinair

Als u tijdens uw cruise wil genieten van culinaire gerechten, dan is het ms Koningsdam de perfecte keuze voor u! Een “ Taste of de Librije” ; eens per cruise verandert Pinnacle Grill in Pop-Up restaurant de Librije, waar u tegen een toeslag kunt genieten van een vijf-gangen-diner (reserveren vereist).

Aan boord

U kunt deelnemen aan wijnproeverijen, schildercursussen, pokertoernooien en lezingen over de bestemmingen. ’s Avonds met een heerlijk drankje genieten van de theatershows of de live muzikanten van wereldklasse (ook funky en soul). De kinderen (3-17 jaar) kunnen zich vermaken in Club HAL. De Koningsdam biedt hier een breed scala aan spannende jeugd en tiener-vriendelijke activiteiten.

De Greenhouse Spa & Salon, die tevens compleet uitgerust is met een sportschool, is zonder twijfel een van de beste spa’s op een cruise schip.

Uw verblijf

De hutten van het ms Koningsdam zijn ruim en smaakvol ingericht, net als bij alle schepen van Holland America Line. Van hutten voor alleenreizenden tot luxe penthouse veranda suites alles, is beschikbaar.

Aan boord kunt u ook speciale familiehutten vinden voor een heerlijke familievakantie voor maximaal vijf personen. Kiest u voor een familiehut, dan geniet u naast een prachtig zeezicht ook van het gemak van twee badkamers en uiteraard van ruime bedden voor het hele gezin.

Over de HAL

Bij Holland America Line komt de oorspronkelijke Nederlandse achtergrond nog in diverse facetten naar voren en doet z’n afkomst nog altijd eer aan. De menu’s en het dagprogramma zijn op alle schepen in het Nederlands verkrijgbaar, er is meestal Nederlands personeel aan boord en ook de kapitein en de officieren zijn vaak afkomstig uit Nederland.

*Aanpassingen/wijzigingen voorbehouden

 

 

 
De Holland America Line behoort tot de beste rederijen ter wereld met haar hoge culinaire standaard en diversiteit aan entertainment, het is onbetwist één van de leiders in het luxe cruise segment!
 
Veel van de cruises die het ms Koningsdam maakt, vertrekken vanuit Nederland. De Noorse fjordencruise is dan ook erg populair.

 

Welkom aan boord! 

Mail of bel en we zorgen dat er snel een afspraak in de agenda komt te staan

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

t. 06-13782737

info@vakantieparels.nl 

https://vakantieparels.nl/

 

Zoek op kaart?