• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs

Dé vijfsterren safari in Zuid-Afrika

Een van mijn favoriete bestemmingen, Zuid-Afrika. Een divers land, maar dat maakt het juist zo mooi. En om een mooie reis af te sluiten is een safari altijd een goed idee. Zeker bij Safari Lodge Marataba waar service hoog in het vaandel staat. Slechts vier uur van Johannesburg, is dit een toevluchtsoord waar je je weer kunt vinden door contact te maken met de natuur. De prachtige dramatische bergen, uitgestrekte vlaktes en de 5 big die in dit malariavrije gebied rondom de rivier in Marakele National Park leeft, maken deze safari lodge tot een ware luxe ontsnapping.

Twee luxe (verschillende) lodges in de natuur

Over het nationale park verspreid liggen twee luxe lodges. Vorig jaar opende Marataba Trails Lodge, een lodge met slechts 5 eco-kamers met prachtig uitzicht over de vallei. De lodge is ontworpen en gemaakt voor ervaren wandelaars die op zoek zijn naar gevarieerde en uitdagende routes in een spectaculair reservaat. Zeg nou zelf, dichterbij de natuur kom je niet toch? In Marataba Safari lodge slaap je in een van de luxe 15 ingerichte tenten, allen met een prachtig uitzicht op de vallei waar zo af en toe een olifant komt kijken.

Wat maakt Marataba Safari Lodge anders dan anders?

Er zijn veel safari lodges in Zuid-Afrika maar wat maakt deze dan zo anders? De spectaculaire uitzichten vanuit zowel de lodge of tijdens de safari zijn uniek. De zon schijnt op de waterbergen die tegenover de lodge liggen. En dat uitzicht is fantastisch, elke dag weer. Tijdens je verblijf is een watertocht over de rivier ook inbegrepen. Met een eigen boot voor je over de rivier op zoek naar wild onder het genot van een wijntje of een gin tonic kom je op deze manier tot rust. Maar natuurlijk niet alleen de lodge is wat een safari, een safari maakt. Ook de topservice van zowel het personeel in de lodge, als de ranger die je elke dag mee op safari neemt, op zoek naar het luipaard of de olifant, maken jouw safari tot een onvergetelijke ervaring.

Een eigen airstripe

Geen zin om 4 uur te rijden vanaf Johannesburg Airport? Geen probleem, aan de rand van het park ligt een airstrip die je binnen slechts 40 minuten naar het nationale park brengt. Een avontuur op zich.

Wil je meer weten over deze fantastische lodge en de combinatie die gemaakt kan worden met bijvoorbeeld een rondreis, neem dan contact met mij op en ik vertel je nog meer over deze fantastische luxe lodge.

Bel mij via 06-11025075 of mail via info@bybyoux.nl

 

Zoek op kaart?