• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs

Sani Resort Chalkidiki

Een unicum in Griekenland

In het fraaie landschap van geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee op het schiereiland Chalkidiki ligt Sani Resort.

De aanvlieghaven is Thessaloniki. Het resort bestaat uit vijf internationaal bekroonde vijfsterrenhotels, op loopafstand van elkaar en toch ver genoeg om een gevoel van individualiteit en privacy te creëren,

Het kloppend hart van Sani Resort is de eigen jachthaven, Sani Marina omringd door klassevolle restaurants, bars en boetieks.

"met z’n tweetjes of een fantastische vijfsterren familievakantie"


Elk van de vijf hotels heeft een eigen unieke persoonlijkheid: het bruisende Sani Beach, de verfijnde Sani Club, de eigentijdse stijl van Sani Dunes, de ontspannen elegantie van Porto Sani en het exclusieve en intieme Sani Asterias.

Sani Resort biedt in ieder geval de meest luxueuze setting voor intiem en exclusief verblijf met z’n tweetjes of een fantastische vijfsterren familievakantie. Iedereen kan genieten van de natuurlijke omgeving en de zeven prachtige stranden, ontspannen in een van de vijf spa’s, deelnemen aan een brede waaier van sportieve en georganiseerde activiteiten, genieten van het fantastische en stijlvolle entertainment en zich laten verwennen in een aanbod van maar liefst 40 buitengewone restaurants en bars.

Jonge voetballertjes halen hun hart op in Sani Resort op de football academy dankzij de samenwerking met Chelsea Football Club.

Wil jij weten welk hotel op het resort het beste bij je past? Uit eigen ervaring adviseer ik je graag. Neem contact op met Monique de Vos info@departures.nl

Zoek op kaart?