• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

The luxury side of Curacao

Op Curaçao schuilt een echt “luxury travel” gehalte

Veel reizigers zien het prachtige eiland Curaçao niet als “luxury travel” bestemming. Dit komt vaak door het imago van feestjes, stagiaires en dat het klein Nederland is. Maar niets is minder waar, op Curaçao schuilt een echt “luxury travel” gehalte.

Dit start al bij de aankomst op Hato Airport, waar u zowel met een lijndienst als private jet kunt arriveren. U kunt een VIP service reserveren, zodat u wordt begeleid door de drukte en in alle rust kan genieten van u aankomst.

Er zijn voldoende luxe hotels, resort en villa wijken waar de meest prachtigste accommodaties verhuurd worden. Op de bovenste foto is Baoase Luxury Resort te zien, een meesterwerk in het luxe segment, maar ook de onderste foto, Santa Barbara Beach & Golf Resort, is een fantastische plek om te genieten van dit mooie eiland.

Naast het vervoer en het verblijf zijn er nog tal van andere zaken die vallen onder “luxury travel”, denk bijvoorbeeld aan de Spa & Salon 8 The Experience, Caribbean Golf Course Santa Barbara, verschillende tours en excursies op het eiland, VIP tafel tijdens een beach festival met internationale DJ’s, een middagjes shoppen bij Rift Fort of het huren van een luxe jacht om een dagje te gaan varen.

Niet te vergeten, de beach clubs op het eiland, met VIP gedeeltes en butler service. Op de middelste foto’s is het mooie uitzicht van Mood Beach Curaçao te zien.

Kortom

Het veelzijdig eiland Curaçao heeft zeker potentie om uit te groeien tot een van de “Luxury Islands” van het Caribische gebied!

Wanneer mag INTIQ First Class Travel u verwelkomen op het eiland?

Voor meer informatie neem contact op met Marijke Vos 

0031 (0)6 467 40 844

marijke@intiqfirstclass.com

Zoek op kaart?