• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs

Tussen de woestijn en dramatische canyons

Oman

Een van mijn mooiste reizen is geweest naar Oman. Wat een prachtige natuur en wat een schone mooie en veelzijdige omgeving.

Tijdens de rondreis zeker aan te bevelen om te logeren in Alila Jabal Akhdar.

Alila Jabal Akhdar

Alila Jabal Akhdar ligt 2000 meter boven de zeespiegel in het Al Hajar-gebergte en is een toevluchtsoord voor avontuurlijke reizigers, natuurliefhebbers en diegenen die zich terugtrekken uit de hitte van de woestijn.

Een mild klimaat, een voortreffelijke spa en adembenemende uitzichten zijn slechts enkele van de zegeningen van het boetiekhotel Alila Jabal Akhdar.  Het is gelegen tussen de prachtige hoge bergen en dramatische canyons en heeft prachtige  zwembaden. De luxueuze suites liggen verspreid aan de rand van de klif.

Toegangspoort tot de ongelooflijke geschiedenis, cultuur en natuur


Alila Jabal Akhdar biedt gasten een toegangspoort tot de ongelooflijke geschiedenis, cultuur en natuur van het gebied. Deze ruige, bergachtige regio is een van de meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen in Oman dankzij schitterende landschappen zoals Jebel Shams, de hoogste berg van Oman, en Jebel Akhdar, beschouwd als de fruitschaal van Oman.

Echt een geweldige en unieke locatie.

Sandhya Martin

06-10488417

sandhya@thetravelclub.nl

 

 

Zoek op kaart?