• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs

The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch

Western Adventure

Verborgen in het zuiden van Wyoming, met uitzicht op de Rocky Mountains en vlakbij de hotsprings van Saratoga, vindt u deze prachtige en op en top luxe boutique Ranch. Er fantastische plek om heerlijk te ontspannen en het echte 'Wilde Westen' te beleven!

Wilt u rondreizen in dat gedeelte van de Verenigde Staten wat omringd is met historie van cowboys en indianen, prachtige natuur en Yellowstone NP dan is dit dé plek voor u! Gelegen tussen Denver en Salt Lake City is het mogelijk om de meest fantastische rondreis samen te stellen voor het avontuur van uw leven!

The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch biedt een all-inclusive verblijf aan, naast het verblijf in een van de prachtige lodge kamers of privé cabins en residences, zijn alle maaltijden inbegrepen met een keuze uit 5 fantastische restaurants!

Of dat nu heerlijk dineren in Trailhead Great Room met een 800 flessen wijnkelder is, of in de buitenlucht in The Chuckwagon, aan het kampvuur bij het Creekside Dinner Camp, de Falcon Peak Overlook of in The Saloon, de kwaliteit is superieur!

Ook de ranch experiences zijn inbegrepen, of u nu wilt paardrijden, schieten, klimmen, hiking, een heerlijke Spa behandeling neemt of kijken hoe lang de zip line is.

Hier beleef je het échte Wilde Westen!

Onlangs nog verkozen tot #1 Resort in de VS en #1 Dude Ranch door Condé Nast Traveller is dit dé plek om uw reis te beleven!

Overtuigd? Ik maak graag een afspraak met u waar en wanneer het u uitkomt1 telefoontje is genoeg!

06-51592503
petra.haisma@thetravelclub.nl

 

 

 

Zoek op kaart?