• boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs

Scenic Cruises

Discovery Yacht Cruises

Scenic Eclipse, The World’s First Discovery Yachts TM, heeft de standard gezet in ultra-luxe zeecruises. Met een onderzeeër aan boord, twee helikopters, een vloot Zodiacs en het internationale Discovery Team is Scenic Eclipse ongeëvenaard in all-inclusive en wereldwijde ontdekkingsreizen.

Scenic

Scenic Eclipse II

In april 2023 voegde Scenic Eclipse II zich bij de vloot, en combineert een innovatief design met de nieuwste technologie. Een Polar Class 6 classificatie, een versterkte romp en op maat ontworpen stabilisatoren zorgen voor een kalme en comfortabele reis door zelfs de ruigste zeeën.

Met twee Discovery Yachts brengt Scenic gasten verder dan ooit. De reisontwerpers hebben verrijkende routes samengesteld om alle zeven continenten en 357 schitterende havens te ontdekken. Van het bewonderen van pinguïns in het ongerepte ijs van Antarctica, tot het observeren van bultrugwalvissen tijdens een begeleide kajaktocht in Canada, of het zweven boven de Californische kust in één van Scenic's Airbus helikopters^.

De 114 suites zijn stijlvol ingericht, met persoonlijke butlerservice. Scenic Eclipse biedt een ruim aanbod aan ontspanning, wellness en voortreffelijk eten. Kom tot rust in de 550m2 grote Senses Spa met Scandinavisch geïnspireerde faciliteiten en laat je revitaliseren in de yoga- en pilatesstudio. Met maar liefst 10 eetgelegenheden, variërend van verfijnd tot informeel dineren, en negen bars en lounges, zorgt de werkelijk all-inclusive filosofie van Scenic ervoor dat u nooit aan uw portemonnee hoeft te komen.

Met een maximale capaciteit van 228 gasten, of 200 in poolgebieden, en met een bijna 1:1 verhouding tussen bemanning en gast, is elk moment aan boord van Scenic Eclipse onvergetelijk.

Scenic

Riviercruises

Ontdek de betoverende rivieren van Europa, waar een rijke geschiedenis ligt te wachten of ontdek de pracht van Zuidoost-Azië op de Mekong. Met Scenic is het meer dan een riviercruise. Aan boord kan je een onberispelijke service en uitstekende gastvrijheid verwachten. Scenic biedt all-inclusive luxe in een boutique-sfeer, met maximaal 163 gasten in Europa en 68 op de Mekong. Jouw thuis weg van huis, elke suite is ontworpen om je de best mogelijke ervaring te bieden. Ook geniet je van een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden. Van ongedwongen tot fine dining, er is voor ieder wat wils. Aan wal is ons excursieprogramma samengesteld om je naar het hart van deze opmerkelijke regio's te brengen. Alle activiteiten kunnen worden afgestemd op jouw individuele interesses en vervolgens worden uitgevoerd in een voor jou passend tempo. Met de e-bike op verkenning gaan door schilderachtige dorpjes, wandelen door een sprookjesachtig kasteel op het mooie Franse platteland, of een Vietnamese kookles volgen in Hoi An.

 Scenic

Scenic

Emerald Cruises

Yacht Cruises

De vloot van luxe jachten van Emerald Cruises laat kleinschalig jachtcruisen op zijn best zien, In 2022 werd Emerald Azzurra geïntroduceerd, speciaal ontworpen om de kleinere havens van de Middellandse en de Adriatische Zee in de zomer en het Caribisch gebied en Centraal-Amerika in de winter aan te doen. Je vaart in hedendaagse luxe, waar een maximale gastencapaciteit van 100 en een bemanning van 76 een persoonlijke service mogelijk maakt, versterkt door een ruime hoeveelheid inbegrepen services aan boord.

Emerald

Warme dagen kan je het beste doorbrengen onder het genot van een drankje op het Sky Deck, genietend van het uitzicht bij het infinity zwembad of ontspannend op jouw privé balkon, terwijl de inbegrepen landexcursies ervoor zorgen dat je alleen het allerbeste ziet van elke bestemming. Na het succes van Emerald Azzurra staat het tweede luxe jacht, Emerald Sakara, gepland voor vertrek in augustus 2023.

Emerald

Riviercruises

Sinds het eerste rivierschip in 2014 in de vaart kwam, is Emerald Cruises comfort en innovatie blijven combineren aan boord van hun ultramoderne vloot, speciaal ontworpen om de beroemde rivieren van Europa en Zuidoost-Azië te bevaren. Als bewijs dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming, belooft elk schip in de Emerald Cruises vloot een laag aantal gasten, stijlvolle en moderne suites en hutten, een ruime keuze aan voorzieningen en rijkelijk inbegrepen services aan boord. De meeste Europese schepen beschikken over een zwembad aan boord met uitschuifbaar dak, waar gasten hun dag in alle rust kunnen doorbrengen. Deze innovatieve ruimte verandert 's nachts in een bioscoop waar tijdens de cruise klassieke en populaire films worden vertoond. Je kunt je bijna elke dag verheugen op een inbegrepen excursie, zodat je het allerbeste kunnen ontdekken van wat Europa en Azië te bieden hebben.

Emerald

Altijd inbegrepen op de rivier- en zeecruises zijn:

 • Luchthaventransfers
 • Butler service voor elke gast
 • Alle maaltijden aan boord
 • Alle Premium dranken
 • Minibar, dagelijks aangevuld
 • Wi-Fi
 • Wellness- en fitnessruimte
 • Scenic Enrich – exclusieve evenementen aan wal
 • Alle excursies
 • Gebruik van e-bikes (niet beschikbaar op alle schepen)
 • Fooien
 • Havengelden

 

Zoek op kaart?