• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

De ontelbare mogelijkheden van de Portugese Algarve

Profiteer bij onze partner Travel Impressions van flexibele annuleringsvoorwaarden en unieke gratis extra’s

Portugese Algarve - De Algarve is vanwege het heerlijke klimaat gedurende het hele jaar uitermate geschikt om te bezoeken

De Algarve is vanwege het heerlijke klimaat gedurende het hele jaar uitermate geschikt om te bezoeken en beschikt onder andere over een van de meest indrukwekkende kustlijnen van Europa, fantastische golfbanen en charmante dorpjes. Onze partner Travel Impressions biedt op deze complete bestemming een passende accommodatie voor elk type reis. Daarnaast profiteert u van flexibele annuleringsvoorwaarden en unieke gratis extra’s. Wij presenteren u een heel bijzondere accommodatie, waar u daarnaast profiteert van een aantrekkelijke korting.

Een selectie uit ons unieke aanbod

Anantara Vilamoura Algarve Resort – Algarve, Portugal

Portugese Algarve - Anantara Vilamoura Algarve Resort – Algarve, Portugal

Dit elegante resort, gelegen op een steenworp afstand van de kust en met uitzicht over de iconische Victoria golfbaan, is het eerste Anantara-resort in Europa. De kamers en suites weerspiegelen de comfortabele, eigentijdse stijl die Anantara kenmerkt. Drie restaurants serveren moderne interpretaties van de mediterrane cuisine, gecombineerd met de exotische smaken van Azië.

U kunt kiezen uit vijf zwembaden of de shuttle nemen naar het strand van Vilamoura. De ANANTARA Wellness Spa, de eerste in Europa, combineert traditionele geneeswijzen uit de Algarve met Ayurvedische beginselen. Er zijn drie kinderclubs, voor verschillende leeftijden. Natuurlijk ligt er een geweldige golfbaan voor de deur en daarnaast heeft u de keuze uit dertig nabijgelegen golfbanen.

Speciale Travel Impressions / Luxury Travel Consultant aanbieding:

Boek voor 30 september een verblijf t/m 31 oktober 2020 en ontvang 35% korting op de kamerprijs. Tevens ontvangt u een fles wijn en Portugees gebak op de kamer bij aankomst en een tegoed van € 50 voor maaltijden en drankjes. 

Bovenstaande resort is slechts een voorbeeld uit het totale aanbod van Travel Impressions. Voor vragen, offertes, boekingen of andere suggesties voor uw volgende vakantie kunt u contact opnemen met: uw Luxury Travel Consultant

Travel Impressions boekt u bij Luxury Travel Consultants

Portugese Algarve - uitzicht over de iconische Victoria golfbaan

 

 

Zoek op kaart?