• boeken via een adviseurs
  Luxury Travel Consultants
  "To expect everything"
 • boeken via een adviseurs
  Take luxury to new heights
 • boeken via een adviseurs
  You can’t put a price on peace of mind
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Voor uw unieke reiservaring
 • boeken via een adviseurs
  Let us help you plan the perfect gateway
 • boeken via een adviseurs
  Uw reis is onze uitdaging
 • boeken via een adviseurs
  Boek uw luxe accommodatie bij uw
  Luxury Travel Consultant

Aruba

Ultieme luxe en privacy met een eigen cabana

Wie een verblijf zoekt waar uitmuntende faciliteiten en topservice vanzelfsprekend zijn en waar u op het strand enkel de vlag in het zand hoeft te steken om vervolgens op uw wenken bediend te worden, heeft het op Aruba werkelijk voor het uitkiezen.

De Palm Island Aruba

Wilt u uw luxevakantie net even wat meer finesse geven en bent u op zoek naar voldoende privacy en rust?

Dan raden wij aan om naast een topverblijf ook een luxe cabana te boeken

De Palm Island

Dat kan onder meer op De Palm Island. Op De Palm Island, het enige all inclusive recreatie-eiland op Aruba, zijn onlangs 4 gloednieuwe beach cabana’s geplaatst. Wie een cabana op het eiland boekt, beschikt over een eigen strandhuisje pal op het strand, waarvandaan u zo de kristalheldere zee in loopt.

En dat op een eiland dat al van alle gemakken voorzien is. De cabana’s beschikken over luxe strandbedden, een relaxte sofa, handdoeken, een stranddouche, een eetkamer, een gevulde koelkast, een eigen bar en last but not least, een eigen conciërgeservice. Hoe gaaf is dat! Elk strandhuisje kan maximaal 12 personen huisvesten, dus de hele familie plus aanhang kan mee.

 

Logeert u bij het Renaissance Aruba Resort & Casino in Oranjestad?

Geef uw verblijf dan een luxe upgrade door een privé cabana op het Renaissance Private Island te boeken. Renaissance Private Island staat bekend om de schitterende bountystranden, roze flamingo’s, gezellige beach bars, prachtige spa en bovenal het exclusieve karakter.

Dit privé-eiland mag daarom doorgaans uitsluitend door hotelgasten betreden worden. Wie wil ervaren hoe het is om daadwerkelijk op het eiland te logeren, kan nu een van de luxe privé cabana’s boeken. De cabana’s bevinden zich op het exclusieve Coral Beach en zijn van alle gemakken voorzien. En niet geheel onbelangrijk, er is te allen tijde een beveiliger op gepaste afstand aanwezig.

Wij kunnen ons geen betere setting bedenken om de liefde weer aan te wakkeren.

Aruba boekt u bij Luxury Travel Consultants

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

 

Zoek op kaart?