• boeken via een adviseurs

De winter en het voorjaar worden nog gezelliger in Disneyland® Paris

Geniet van extra kleur, muziek en magie tijdens Disney Symphony of Colours, in Disneyland® Paris. Ontdek nieuwe shows vol dans, verhalen en kleuren en bewonder kleurrijke elfenstofdecoraties in Main Street, U.S.A.®. Boek nu je mei-, zomer- of herfstvakantie bij mij en profiteer van de flexibele voorwaarden bij Disneyland Paris.

Ontdek het vernieuwde Disneyland® Hotel

Op 25 januari 2024 heropende het vernieuwde Disneyland Hotel haar deuren. In dit ultieme vijfsterrenhotel vier je magische Disney verhalen en beleef je je eigen sprookje. Nu is het moment om een koninklijk sprookjesachtig verblijf te boeken in dit magische en majestueuze hotel. Kom sprookjesachtig dineren, neem plaats naast koninklijke Disney Figuren en ontmoet bekende Disney prinsessen.

disney

Disney Symphony of Colours

Dit jaar geniet je van twee nieuwe shows vol dans, verhalen en kleuren. Voordat de avondshow Disney Dreams! begint, gebeurt er nog iets magisch bij het Kasteel van Doornroosje. Kijk omhoog en bewonder de nieuwe droneshow Disney Electrical Sky Parade. De dansende drones verlichten de lucht met heel veel magische kleuren! Vanaf 10 februari 2024 geniet je overdag van de nieuwe dagshow A Million Splashes of Colour voor het Kasteel van Doornroosje. Trek je dansschoenen aan en dans mee met de Disney en Pixar Figuren tijdens een show boordevol beroemde verhalen met klassieke en moderne Disney liedjes. Beide show zijn te zien t/m 30 september 2024.

disney

 

Binnenkort: nieuwe show

Het is tijd voor een duizelingwekkende duik in de wereld van Alice in Wonderland! In deze nieuwe show beleef je een fascinerend vervolg op haar wonderbaarlijke reis waarbij je kunt genieten van een nieuw decor, vele performers en natuurlijk de welbekende figuren uit de film. De nieuwe show is te zien in het Walt Disney Studios® Park vanaf de lente 2024.

disney

Flexibele voorwaarden

Je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren en in flexibele termijnen betalen.

disney

© Disney. Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd afhankelijk van de ontwikkeling van de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van de Franse overheid. Euro Disney is niet aansprakelijk voor de gevolgen hiervan op jouw verblijf of bezoek. Vraag jouw reisadviseur naar de meest recente updates.

disney

Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod in luxe reizen aan en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer luxe reismogelijkheden contact met uw luxe reisadviseur op. 

Zoek op kaart?