• boeken via een adviseurs

Geniet van diverse natuur in Saudi-Arabië

Of je nu over de kristalheldere wateren met exotische vissen van de Saoedische Rode Zee vaart, een van de vele nationale parken van het land verkent of door de groene heuvels en landbouwgronden van Al Baha wandelt, Saudi-Arabië zal je verrassen met een variatie aan natuurlijke landschappen. Verblijf in het eeuwenoude AlUla en wordt ondergedompeld in een land van oude beschavingen met meer dan 200.000 jaar menselijke geschiedenis.  

Saudi

Woestijn

Saudi-Arabië bestaat uit overwegend woestijnlandschap, waarbij woestijntoerisme gedurende drie seizoenen van het jaar mogelijk is en varieert van regio tot regio. De woestijnervaring is de perfecte startplaats om de cultuur, gebruiken en nomadische manier van leven te ontdekken.

Saudi

 

Bergen

Saudi-Arabië heeft geen tekort aan bergachtige landschappen en adembenemende uitzichten. Van de hooglandregio Asir, bekend om zijn overvloed aan erfgoedlocaties en buitenactiviteiten, tot de noordwestelijke stad Tabuk, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar oude ruïnes om te inspecteren en nieuwe plekken om te verkennen: er is voor ieder wat wils.

Saudi

Kust

Met een kustlijn van meer dan 2.000 kilometer biedt Saudi-Arabië een aantal van 's werelds meest verbluffende stukken goudkleurig strand en rustig blauw water. De grotendeels ongerepte kustlijn, rijke natuur en mariene habitats zijn perfect om te zwemmen, duiken en je kunt er allerlei watersportactiviteiten doen.

Saudi

Saudi

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

`

Zoek op kaart?

Facebook

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Luxury Travel Consultant in uw regio. Schrijf u nu in!