• boeken via een adviseurs

Luxe en authentieke activiteiten op Aruba

Zon, zee, strand en uitzonderlijke ervaringen die je nog lang bijblijven. Vakantie vieren op het One happy island is zowel inspiratie opdoen als ultiem onthaasten. Naast een verfrissende duik nemen in kristalhelder water heeft het eiland nog veel meer te bieden. Hieronder tip ik vier niet te missen exclusieve belevenissen voor de mooiste vakantieherinneringen. 

Monforte luxury cruise

Schip Ahoy! Hijs de zeilen en stap aan boord van de meest luxueuze catamaran op Aruba en geniet onder het genot van heerlijke hapjes, drankjes en een zilte zeebries van de adembenemende kustlijn. Overdag ga je naar de allerbeste snorkelplekken, ’s avonds geniet je van een magische zonsondergang.

Aruba

Vier het leven met Picnic Aruba

Je geliefde op bijzondere wijze ten huwelijk vragen? Je verjaardag op het strand vieren of gewoonweg genieten van het luxe eilandleven op blote voeten? Met Picnic Aruba vier je de grote en kleine momenten in het leven op het strand met een klassieke picknick in een modern jasje en een vleugje island chic.

Aruba

 

Proef de lokale cultuur 

Aruba is een rum- en gin destilleerderij rijker. Pepe Margo Distillery is gevestigd in een historisch boerderijhuis in Oranjestad waar je op een unieke cocktailbeleving met bijbehorende verhalen getrakteerd wordt. In deze authentieke alcoholdestilleerderij proef je nog échte originele Arubaanse gin en rum tijdens een proeverij.

 Aruba

Luxe spa-ervaring in Spa del Sol

Een spa behandeling op Aruba wordt niet spectaculairder dan deze. Bij deze spa in Balinese stijl beleef je de ultieme spa-ervaring op Aruba. De intieme spa heeft cabanas direct aan het witte zandstrand en een whirlpool die uitkijkt over zee. Geniet van een heerlijke selectie behandelingen waaronder ontspannende, hotstone en shiatsu massages

Aruba

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

 

 

 

Zoek op kaart?