• boeken via een adviseurs

Oman verrast in luxe en exclusiviteit

Oman is de authentieke verrassing van het Midden-Oosten. Wolkenkrabbers en massatoerisme ga je hier niet vinden. In Oman maak je kennis met de tradities van het land en de enorm trotse lokale bevolking. Ondertussen vind je hier ook het comfort om een echt ontspannen vakantie te hebben.

Oman

Exclusieve accommodaties

Alleen de hoofdstad Muscat telt al 13 vijfsterren accommodaties waaronder het pas geopende Jumeirah Muscat Bay. Bijna alle luxe hotelketens hebben inmiddels hun weg naar Oman gevonden. Six Senses Zighy Bay is een luxe parel op het schiereiland Musandam wat ook goed bereikbaar is vanaf Dubai. Genieten van een waanzinnig uitzicht over de bergen van Jabal Akhdar in het ruige binnenland van Oman doe je vanaf het zwembad van het Anantara Al Jabal Al Akhdar resort. Of wat dacht je van een nacht glamping in de woestijn als je echt even wilt ontspannen en alle tijd voor elkaar wilt hebben?

Oman

 

 

Unieke ervaringen

Oman is biedt ervaringen voor iedere reiziger, maar wil je echt een unieke belevenis dan ga je voor een helikoptertocht boven Muscat. Je bewondert de uitgestrekte bergen aan de ene kant en de langgerekte kustlijn aan de andere kant van de stad. Ook een bezoek aan de A'Sharqiyah woestijn mag niet ontbreken tijdens een reis door Oman. En dit kan op meerdere manieren. Misschien is een kamelentocht het eerste waar je aan denkt, maar nog spectaculairder is met een 4x4 jeep door de gekleurde zandduinen scheuren. Bovendien zijn er meerdere luxe tentenkampen die je woestijnervaring compleet maken.

Oman

Gastvrij en veilig

Oman is al duizenden jaren een handelsland. Handelskaravanen trokken dwars door de woestijn richting de zee met kostbare kruiden, wierook en zilverwaar. Ze zijn dan ook gewend aan het ontvangen van gasten uit de hele wereld. Ze willen niets liever dan het jou, als reiziger, naar de zin maken en je Oman laten ervaren. Oman staat bekend om haar gastvrijheid en is daarnaast ook nog één van de veiligste landen ter wereld om in te reizen. Drink een kopje Kahwa met een Omani en je zal het land in je hart sluiten.

Oman

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

 

 

Zoek op kaart?