• boeken via een adviseurs

Ontdek de wildernis van Sir Bani Yas Island

Het Arabian Wildlife Park beslaat meer dan de helft van dit prachtige eiland en is een van de grootste natuurreservaten van het Midden-Oosten waar meer dan 17.000 vrij rondlopende dieren hun leefgebied hebben. Maak een jeepsafari, bezoek het bijzondere Christelijke klooster of neem een paardrijles met het hele gezin.

Abu Dhabi

Verblijf midden in de natuur

Op dit eiland verblijf je midden in de natuur met heel veel privacy. Geniet van de Arabische luxe in het vijfsterren Desert Islands Resort & Spa by Anantara of kies voor een heerlijke villa aan het strand. 

 Abu Dhabi

 

Cruisestrand

Sir Bani Yas Island is een speciale bestemming voor cruiseschepen in het Midden-Oosten. Reizigers die van boord gaan, kunnen genieten van een ontspannen dag op het strand of alles ontdekken wat het eiland te bieden heeft. Het strand voor cruisepassagiers beschikt over 2.000 ligbedden en parasols, VIP cabana's, een exclusieve bar en zoetwaterdouches. Ook kunnen de passagiers genieten van verschillende cateringfaciliteiten en een aquagym. 

Abu Dhabi

Bereikbaarheid

Er zijn verschillende manieren om Sir Bani Yas Island te bereiken:
- Neem een gratis watertaxi wanneer je verblijft in een van de Anantara accommodaties
- Kom met de auto en parkeer deze bij de Jebel Dhana-steiger. Vanaf hier neem je de veerboot naar het eiland.
- Meer met je eigen boot aan bij Royal Bay Moorings
- Het is zelfs mogelijk om met een privéluchttaxi rechtstreeks naar het eiland te vliegen. 

Abu Dhabi

Logo

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

 

Zoek op kaart?