• boeken via een adviseurs

Een luxe eilandbestemming in de Rode Zee

Het opkomende eilandresort Sindalah is een exclusieve toegangspoort tot de prachtige Rode Zee. De locatie aan de Rode Zee maakt Sindalah een onvergelijkbare eilandbestemming voor bezoekers die op zoek zijn naar voortreffelijke luxe en een echte Yachting Hub voor de internationale jachtgemeenschap. De makkelijk bereikbare jachthaven biedt 86 ligplaatsen en 75 extra offshore-boeien voor superjachten. Sindalah zal de thuisbasis worden van drie adembenemende hotels waaronder het prestigieuze eerste Marriott Autograph Collection Hotels-pand in Saudi-Arabië.

Saudi-Arabië

Een bestemming als geen ander

Terwijl de Middellandse Zee tijdens de zomer een volstroomt met toeristen en de havens vol zitten met superjachten, is de Rode Zee een aantrekkelijk alternatief voor duikers en mensen die op zoek zijn naar een exotische bestemming weg van de drukte. De afstand van Sindalah tot de Rode Zee, op slechts een steenworp afstand, gecombineerd met het gunstige klimaat in de regio, trekt jachten aan die hun seizoen buiten de traditionele grenzen willen verlengen.

Saudi-Arabië


 

 

Yachting Hub

Sindalah is een droombestemming voor superjachteigenaren die een nieuwe winterzonbestemming aanbiedt op een gemakkelijk bereikbare locatie. Het eiland beschikt over een jachthaven met 86 ligplaatsen voor jachten tot 75 meter, offshore boeien voor superjachten tot 180 meter, een prestigieuze jachtclub, luxe hotels, een golfclub, een winkelgebied en uitzonderlijke eetgelegenheden.

Saudi-Arabië

Dompel jezelf onder in de natuur

Omdat de Rode Zee rond Sindalah de thuisbasis is van meer dan 600 inheemse soorten, kunnen avonturiers het rijke zeeleven en de biodiversiteit ontdekken. Duik letterlijk de natuur in en ga op een snorkel- of duiktocht langs de mooiste koraalriffen van de Rode Zee. En dat allemaal terwijl het behoud van de habitat wordt gewaarborgd volgens de duurzaamheidsrichtlijnen van NEOM.

Saudi-Arabië

Saudi

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

`

Zoek op kaart?

Facebook