• boeken via een adviseurs

Verblijf aan de Rode Zee in Saudi-Arabië

Zes jaar na de start van het Rode-Zee project in Saudi-Arabië openen eind dit jaar de eerste gloednieuwe resorts. Op een archipel van meer dan negentig eilanden dat wordt omringd door het op drie na grootste koraalrif ter wereld, zullen uiteindelijk vijftig luxe resorts hun deuren openen. Lees snel verder over een aantal van deze resorts en verblijf als een van de eerste aan deze langverwachte kustbestemming in Saudi-Arabië!

Six Senses Southern Dunes 

Six Senses Southern Dunes zal het eerste resort zijn dat in november 2023 aan de Rode Zee wordt geopend. Het is ontworpen om gasten aan te moedigen het bergachtige landschap van de regio te ontdekken en in zich op te nemen. Het resort biedt 36 kamers en suites, 40 schaduwrijke villa’s met privézwembad, een spa, talloze eetgelegenheden, een openluchtbioscoop en een kookschool. Natuurlijk komt het merk Six Senses terug in de uitgebreide spa dat smaakvolle en ingetogen luxe geïnspireerd door bedoeïenentradities belooft.
Saudi

The St Regis Red Sea Resort

Kort na de opening van Six Senses Southern Dunes zal The St Regis Red Sea Resort zich aansluiten en vanaf december 2023 gasten ontvangen. Het resort is gelegen op de Ummahat-eilanden en bestaat uit een ring van villa’s boven het water en privévilla’s aan het strand om zo de ecologische voetafdruk te minimaliseren. De in totaal 90 villa’s zijn bereikbaar per watervliegtuig of gecharterde boot en bieden één tot vier slaapkamers, een privézwembad, een zonnedek en butlerservice. Dankzij de ligging biedt het resort mogelijkheden tot zeilen, windsurfen en kajakken door nabijgelegen mangrovebossen. Op het resort zijn ook twee zwembaden, een spa en vijf restaurants te vinden.

Saudi

 

Nujuma, a Ritz Carlton Reserve

Hoewel de exacte datum nog niet bekend is, zal binnenkort ook het Nujuma, a Ritz Carlton Reserve worden geopend. Ook dit resort bevindt zich op de Ummahat-eilanden en zal de focus leggen op onderwaterverkenning. Het ultramoderne duikcentrum biedt alles van diepzeeduikexcursies tot snorkelen rond het buitenste rif van het eiland. Het pand is een van de slechts zes Ritz-Carlton Reserves ter wereld en zal bestaan uit 63 villa’s boven het water en aan het strand inclusief een spa en een natuurbehoudscentrum. 

Saudi

Red Sea International Airport 

De drie resorts vormen het begin van een nieuwe kustbestemming aan de Rode Zee. De Red Sea International Airport zal in eerste instantie open gaan voor binnenlandse vluchten van en naar Riyad en Jeddah. De luchtvaartmaatschappij Saudia zal als eerste de Red Sea International Airport verbinden, voordat de luchthaven zich uitbreid om vanaf 2024 internationale vluchten te verwelkomen. In 2024 zullen nog eens 13 resorts worden geopend waaronder Jumeirah, SLS, Fairmont, Grand Hyatt en Intercontinental.

Saudi

Saudi

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Luxury Travel Consultant op.

`

Zoek op kaart?

Facebook