• boeken via een adviseurs

Welkom aan boord van Seabourn Venture, het eerste van twee nieuwe expeditieschepen 

In oktober vaart Seabourn Venture van de oostkust van Canada naar de Caraïben, wat meteen uniek is: de combinatie van de legendarische herfstkleuren van Canada New England met een warm onthaal in een reeks Caribische eilanden. Na een passage door het Panamakanaal volgt een traject langs de Westkust van Zuid-Amerika, de zogeheten Alexander von Humboldt route. De cruise door de Chileense Fjorden en langs Patagonië wordt afgesloten in Ushuaia, de toegangspoort tot Antarctica, waar het schip van november tot maart alle expeditiecruiseregisters zal opentrekken.

Seabourn Venture

 

De prachtige Seabourn Venture is speciaal gebouwd voor expeditiereizen, naar de poolgebieden, maar ook in tropische wateren (bv. Amazone). IJsversterkt, 24 zodiacs, 2 onderzeeërs, kajaks, snorkel- en duikmateriaal,… Weinig schepen zijn zo goed uitgerust.  Het expeditieteam bestaat uit 26 specialisten die voor veiligheid en omkadering zorgen: glaciologen, biologen, historici etc…  Seabourn heeft partnerships met Swarovski Optik verrekijkers (in elke suite), en met Helly Hanssen (iedereen krijgt een parka).

Op gastronomisch niveau is er de keuze tussen acht diverse mogelijkheden. Wie al met andere Seabourn-schepen heeft gevaren zal de namen herkennen: The Restaurant, The Colonnade (het meer casual restaurant met een mix van buffet en bediening, alsook gerechten ontworpen door Michelin-chef Thomas Keller), The Patio (openlucht), Sushi in the Club, etc. Kortom, rederij Seabourn op haar best!

 

Tussen november 2022 en februari 2023 nodigt Seabourn Venture reizigers uit voor avonturen vol ontdekking, cruisen door schilderachtig fjorden, kanalen en gletsjers in Chili, varen over de Drake’s Passage naar Antarctica en terug om Zuid-Georgië en de Falklandeilanden te verkennen. Het schip vaart 11- tot 22-nachten reizen naar "The Great White Continent", inclusief de "Antarctic Experience", met ontmoetingen van dichtbij met ongetemde wildernis en dieren in het wild. De cruises omvatten meerdere dagelijkse expedities met behulp van de Zodiacs voor landingen en cruisen langs het Antarctisch Schiereiland.

Arctische Expedities

Na terugkomst in Europa vanuit Antarctica in het voorjaar van 2023 zal Seabourn Venture het Arctische gebied gaan verkennen op expeditiereizen naar IJsland, Groenland en Arctisch Canada vanuit o.a. Reykjavik en Kangerlussuaq. Genieten van het uitzicht op ruige bergen, ijsblauwe gletsjers en weelderig groen is een van de meest gewilde activiteiten voor expeditiereizigers. Ervaar de seizoensgebonden extravagantie van de natuur in IJsland, Groenland en het Canadese Noordpoolgebied. Cruise in Zodiacs onder krioelende vogelkliffen en kajak tussen hoge, statige ijsbergen onder de middernachtzon. Vaar met een kajak tussen gebeeldhouwde ijsbergen en observeer de walvissen, walrussen, zeehonden, rendieren, ijsberen en meer die deze afgelegen regio met leven vullen. 


 

Seabourn

 

Introducing Seabourn Venture

11 tot 13 nachten Expeditie naar Antarctica van/naar Buenos Aires

November 2022 – maart 2023
November 2023 – februari 2024

Verandah Suite vanaf:    € 8.999,-* p.p.  (gebaseerd op vertrek 27 november 2023)

Inclusief:
- Expeditiecruise o.b.v. all-inclusive
- Alle pre- & post cruise transfers
- 1 hotelovernachting pre- cruise in het Alvear Icon Hotel in Buenos Aires
- Charter vlucht Buenos Aires - Ushuaia v.v.
- ‘Expedition Experiences’ incl. zodiac landings, begeleide wandelingen, lezingen en nog veel meer Seabourn Venture

 

16 nachten Expeditie IJsland & Groenland
17 juni en 29 juli 2023
Verandah Suite vanaf:      € 14.699,- p.p.

Inclusief:
- Expeditiecruise o.b.v. all-inclusive
- Alle pre- & post cruise transfers
- 1 hotelovernachting pre- cruise in het Radisson Blu 1919 in Reykjavik
- Charter vlucht Reykjavik - Kangerlussuaq 
- ‘Expedition Experiences’ incl. zodiac landings, begeleide wandelingen, lezingen en nog veel meer
- Geselecteerde excursies

*Tarieven en reisroutes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigigen. 

Seabourn Venture


Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod in luxe reizen aan en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer luxe reismogelijkheden contact met uw luxe reisadviseur op. 

 

Zoek op kaart?