• boeken via een adviseurs

Wellness & Spa in Marokko

Thermale kuren, spa's, traditionele hamam, thalassos- en zelfs Balneotherapieën. Marokko is een veelbelovende wellness bestemming. Laad jouw batterij op dankzij de talrijke wellness stops waar de eeuwenoude traditie van de hamams en originele producten zoals zwarte zeep en arganolie je een ervaring van welzijn bieden. In Marokko staan ontspanning en lichaamsverzorging op jou te wachten!Marokko

De traditionele hamam

De typische wellness behandeling in Marokko blijft natuurlijk de traditionele hamam. Het is een heel ritueel waarbij geschrobd en ingezeept wordt met lokale producten zoals hhassoul, henna, zwarte zeep, rozenwater, kruiden, groene klei en scrub. De traditionele hamam is een gelegenheid om je huid diep te exfoliëren en tegelijkertijd een moment van ontspanning en welzijn te bieden.

Marokko

Het kuuroord

Van de traditionele hamam tot de spa centra in luxe hotels en resorts in grote Marokkaanse steden zoals Marrakech. In de kuuroorden van Marokko laat je je verleiden tot een moment van intense ontspanning. Marokko is in 2019 niet voor niets uitgeroepen tot "Afrika's beste kuuroord" en bied je een ontspannend verblijf in het ongewone, met een combinatie van authenticiteit en traditie.

Marokko

 

Balneotherapie

Ontdek de balneotherapie in de fitnesscentra van Marrakech, Agadir en Casablanca. Affuusiedouches, whirlpoolbaden en aquagym geven je een gevoel van comfort en welzijn. Een breed scala aan behandelingen tijdens jouw verblijf in Marokko geven je de kans om weer in vorm te komen.

Marokko 

Thalassotherapie

In de bevoorrechte mariene gebieden van Agadir, Essaouira of Casablanca kan je profiteren van thalassotherapie die bestaat uit het gecombineerde gebruik, onder medisch toezicht en met een preventief en curatief doel, van de voordelen van het mariene milieu. Je vindt er verschillende soorten behandelingen: ontspanning, verzachting, acupunctuur, afslanken of verfraaiing.

Marokko

Moulay Yacoub Spa

Een wellness verblijf in Marokko brengt je naar de Moulay Yacoub spa in de buurt van Fez die beroemd is om zijn van nature warme zwavelhoudende water met vele therapeutische eigenschappen. De aerobaden, jet showers, vaporiums, thermaalbaden en massages zullen een genezende en esthetische werking op je hebben.

Marokko

Griekenland

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Luxury Travel Consultants biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw Luxury Travel Consultant op.

Zoek op kaart?